Gaujas senlejas sirdī jauna viesnīca - no dzīvojamās mājas līdz naktsmītnei

Sigulda vienmēr ir bijusi pievilcīgs galamērķis atpūtai – gan aktīvai, gan nesteidzīgai. Gaujas senlejas skaistums jau izsenis ir pulcējis tuvus un tālus viesus, bet siguldieši nenogurstoši rūpējušies, lai to uzturētu pievilcīgu visos četros gadalaikos.

Pašā Gaujas senlejas sirdī, Turaidas pils pakājē, atrodas viesnīca “Senleja”, kas sākotnēji bijusi dzīvojamā māja - tajā padomju laikos dzīvoja ģimenes. Pašlaik viesnīca ir atjaunota, un izveidota par omulīgu un modernu naktsmītni visiem, kam tas nepieciešams – gan lieliem, gan maziem. Viesnīcā ir izvietoti 18 dažāda tipa numuriņi  - sākot no budžeta  klases numuriņiem līdz luksuss klases numuriņiem. Katru numuriņu unikālu padara individuālais interjers un krāsu gamma, kur savas idejas realizēja viesnīcas īpašnieks Jānis Ķuze. Viesnīcā ir iespējams aplūkot arī viesnīcas īpašnieces Ivetas Ķuzes mākslas darbus.

Viesnīcas pagrabstāvā pieejama zāle nelieliem banketiem, jubilejām, semināriem. Viesnīcas augštāvā izveidota terase ar kamīnu – vieta nesteidzīgām sarunām un omulīgām ballītēm.

Vakarus un rītus ir iespējams baudīt uz jumta  - plašas āra terases. Viesnīcā pieejams bezmaksas internets un brokastis.

Viesnīcas apkārtnē pieejamas dažādu grūtības pakāpju gājēju takas, pa tām var noļūt pie tuvumā esošās Gaujas upes, kā arī aiziet līdz netālu esošajai Gūtmaņalai vai Turaidas pilij. Tuvumā pieejama publiskais automašīnu stāvlaukums.

No mūsu viesnīcas līdz Turaidas pilij  ir vien nieka 500 m. Siguldas pilsētas centrs atrodas 2 km attālumā. Netālu 1 km attālumā atrodas Reiņa trase, kur ziemā var slēpot un vasarā spēlēt golfu un piedzīvojuma parks Tarzāns.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71501303sec.