Mogotel viesnīcu tīklam pievienojas «ibis Styles Riga»

Baltijā vadošais viesnīcu operators "SIA Mogotel" uz franšīzes līguma pamata ar "Accor" paplašina savu viesnīcu skaitu, pārņemot viesnīcas "ibis Styles Riga" pārvaldību Rīgā, Katrīnas dambī 27. "Šī ir jau sešpadsmitā viesnīca, kuru mēs pārvaldām. Un šī ir pirmā viesnīca, kuru pārvaldīsim ar "Accor" starptautiskā viesnīcu tīkla franšīzes "ibis Styles" zīmolu," uzņēmuma izaugsmi komentē SIA Mogotel īpašnieks Vadims Muhins.

Viesnīca "ibis Styles Riga" ir trīszvaigžņu "Superior" jeb paaugstināta komforta klases kategorijas viesnīca, kas atrodas Rīgā, Katrīnas dambī 27, pilsētas klusajā centrā pie Daugavas krasta. 2014. gadā viesnīca pievienojās starptautiskajam "Accor" viesnīcu tīklam, un kopš tā laika pārstāv "ibis Styles" zīmolu ar tai piešķirtu Eiropas viesnīcu klasifikācijas sistēmas "Hotel Union" sertifikātu.

Viesnīca "ibis Styles Riga" piedāvā 76 komfortablus numurus "Standart", "Superior" un "Standart Suite" kategorijās. Katrs no numuriem ir aprīkots ar gaisa kondicionēšanas sistēmu, satelīta televīziju, bezvadu interneta pieslēgumu, telefonu un pilnībā aprīkotām vannas istabu. Viesnīcas interjers veidots atbilstoši tās atrašanās vietai un arhitektūrai – ar jūtamām jūras un ostas noskaņām. Interjerā izmantotas vieglas formas, gaišas, plūstošas krāsas grafisks lakonisms, kas apvienojumā veido ergonomisku un estētisku vidi, lai ikviens mūsu viesis justos patīkami un ērti.

Viesnīca "ibis Styles Riga" ir lieliska piemērota nelielu konferenču vai semināru organizēšanai. Tajā ir trīs konferenču telpas ar nosaukumiem, kas simbolizē dažādas debesspuses - "South", "North" un „West". Konferenču telpas ir aprīkotas ar dienas gaismas apgaismojumu, gaisa kondicionēšanas iekārtām un bezmaksas bezvadu internetu. Blakus ir pieejama arī mājīga atpūtas telpa ar atklātu āra terasi kafijas pauzēm. Konferenču un semināru dalībniekiem pieejama bezmaksas autostāvvieta.

Rīgas ģeogrāfisko koordinātu krustpunktā, viesnīcas "ibis Style Riga" 12. stāvā atrodams vietējo un ārvalstu gardēžu iecienītais "Fifty Six°N Twenty Four°E" restorāns, kura lielākā ēdienkartes pērle ir izcilais Rīgas panorāmas skats. Restorāna ēdienkarti veido pārbaudītas kulinārās vērtības - mūsdienu Eiropas virtuves klasika ar vietējo produktu garšas niansēm. Restorāns ir lieliski piemērots kā biznesa tikšanās reizēm, tā banketiem, svinībām vai vakariņām kopā ar draugiem.

Numuru rezervācija viesnīcā pieejama, zvanot pa tālruni +371 67323130 vai sazinoties elektroniski [email protected]. Papildu informācija viesnīcas mājas lapā ibisstylesriga.lv

Par SIA Mogotel

Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs ar Latvijas izcelsmi un 16 gadu pieredzi viesmīlības jomā. Tīkla vidējās un augstākās klases viesnīcas Rixwell Hotels un Wellton Hotels, kā arī vidējās budžeta klases viesnīcas Rija Hotels kopā piedāvā vairāk nekā 1500 numurus un veido vairāk nekā 650 darba vietas dažādas kvalifikācijas darbiniekiem.

Šobrīd Mogotel pārvalda 15 Wellton Hotels, Rixwell Hotels un Rija Hotels zīmola viesnīcas. Wellton Hotels un Rixwell Hotels viesnīcas piedāvā saviem viesiem augstākā komforta līmeni, nevainojamas kvalitātes servisu, greznas atrašanās vietas ar labākajiem pilsētas skatiem, modernus SPA un atpūtas kompleksus, kā arī plašas un daudzveidīgas biznesa un konferenču telpas. Šogad uzņēmuma portfelim pievienojās zīmols "Winwinstay"piedāvājot īstermiņa īres apartamentus Rīgas centrā un Vecpilsētā.

Mogotel stabilā izaugsme turpinās, sasniedzot izcilus viesnīcu noslogojuma rādītājus līdz pat 90%. Uzņēmuma nākotnes plāni ir saistīti ar paplašināšanos Centrāleiropas valstīs, tādās kā Lietuva, Austrija, Čehija, Ungārija, Polija un Bulgārija.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins, kurš viesnīcu attīstībai ir piesaistījis vietējo komercbanku finansējumu, kā arī ieguldījis uzņēmējdarbībā reinvestēto peļņu. SIA Mogotel 2018. gadā darbojās ar 21,3 miljonu eiro lielu apgrozījumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75685191sec.