«Iļģuciema» dzērieni iegūst 1.vietu Latvijas mīlētāko dzērienu zīmolu topā

«Iļģuciema kvass», «Veselība» un iesala dzērieni ir ieguvuši 1. vietu Baltic Brands Latvijas mīlētāko dzērienu zīmolu topā. Savukārt kopējā Latvijas mīlētāko zīmolu topā «Iļģuciema» dzērieni ir 33. vietā.

«Esam pagodināti būt vismīlētākais dzēriens Latvijā, par ko pateicamies mūsu pircējiem un partneriem, kas uzticas un izvēlas mūsu zīmolu. Turpināsim ražot kvasu un iesala dzērienus bez konservantiem, kā arī strādāsim pie jaunu produktu ieviešanas,» saka Rihards Jablokovs, SIA «Ilgezeem» Mārketinga un Pārdošanas nodaļas vadītājs.

Kopumā Latvijas tirgū pieejami 5 «Iļģuciema» kvasa veidi – Oriģinālais, Porter, Stiprais, Nefiltrētais un Baltais kvass, kā arī 5 iesala dzērienu veidi – «Veselības» Oriģinālais, «Veselības» Upeņu, «Veselības» Bez Cukura, «Iesala Tumšais» un «Ingvera bezalkoholiskais medalus».

2019. gadā SIA «Ilgezeem» bija vadošais dabīgā kvasa realizētājs Latvijā, nodrošinot 47% vietējā tirgus, savukārt bezalkoholisko iesala dzērienu realizācija sasniedza 52% vietējā tirgus. Pērn SIA «Ilgezeem» apgrozījums pieauga līdz 4,93 miljoniem eiro, kur 82,09% nodrošinājis Latvijas tirgus.

2020. gadā Mīlētāko zīmolu topa ietvaros kopumā tika apskatīti vairāk nekā 500 zīmoli. Pētījums visās trīs Baltijas valstīs tika veikts sadarbībā ar RAIT Custom Research Baltic. Interneta aptauja Latvijā tika veikta šī gada jūlijā un augustā, un tajā savu viedokli pauda 1000 ekonomiski aktīvi Latvijas iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41508794sec.