«ATTA CENTRE» izveido virtuālo restorānu tīklu

Baltijā lielākais konferenču centrs ATTA CENTRE ir laidis klajā dark kitchen ķēdi — restorānus, kas darbojas tikai piegādei. ATTA piedāvā divus restorānus: “Osaka by ATTA” (Āzijas virtuve) un “Parma by ATTA” (Itālijas virtuve). Drīzumā parādīsies konditoreja ar gataviem desertu komplektiem. Iepazīties ar sortimentu un veikt pasūtījumu Wolt, Bolt Food var aplikācijās vai tieši ATTA CENTRE pa tālruni 20118000. Pēdējā gadījumā visai ēdienkartei tiek piemērota 20% atlaide.

ATTA CENTRE virtuves platība ir 400 kvadrātmetri, un tā ir aprīkota ar jaunāko profesionālo Electrolux tehniku. Ēdieni tiek gatavoti zem šefpavāra naža, izmantojot dabīgus produktus. Āzijas virtuves restorāna “Osaka by ATTA” ēdienkartē ir 70 ēdienu pozīcijas, ieskaitot suši (klasiskos, siltos, ceptos un saldos), rollus, WOK, zupas un desertus. Ēdienkarte Parma by ATTA ietver 25 vienumus: picas, lazanju, focaccia un pastas.

“Mēs gatavojam picas neapoliešu gaumē, uz itāļu miltu pamata, no labākajām kviešu šķirnēm. Pirms mīkla kļūst par picas pamatni, tā tiek raudzēta 48 stundas. Gatavojot Āzijas restorānu ēdienus, mēs ievērojam augstus kvalitātes standartus, turoties vidējā cenu segmentā,” stāsta ATTA CENTRE šefpavārs Artūrs Arnicāns.

ATTA CENTRE plāno attīstīt dark kitchen koncepciju, tāpēc drīz parādīsies jauni restorāni. Katra jauna virtuālā restorāna ķēdes vienība tiek nosaukta par godu pilsētai, kuras virtuvi tā pārstāv (Osaka ir pilsēta Japānā, Parma — Itālijā). Šīs idejas mērķis ir iepazīstināt ar pasaules gastronomiskajām garšām un dot iespēju sajust katras pilsētas atmosfēru ar ATTA CENTRE ēdieniem.

Iepazīties ar piedāvājumiem un veikt pasūtījumu var Wolt, Bolt Food aplikācijās vai tieši ATTA CENTRE pa tālruni 20118000. Pēdējā gadījumā visai ēdienkartei tiek piemērota 20% atlaide. ATTA CENTRE piedāvā arī ēdināšanas pakalpojumus birojiem un jebkura formāta pasākumiem ārpus vietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51271892sec.