Rīgā atver jau otro «Burger King» restorānu

Tallink Grupp ir paziņojusi, ka otrais Burger King restorāns Latvijā tiek atvērts   2021. gada 21. janvārī Vienības gatvē 113, Rīgā. Valstī izsludinātā ārkārtas stāvokļa un noteikto ierobežojumu dēļ, jaunajā restorānā sākotnēji paredzēts izsniegt ēdienus tikai līdzņemšanai vai ar iespēju saņemt ēdienus mājās.

Ņemot vērā to, ka visas Baltijas valstis joprojām saskaras ar Covid-19 pandēmijas izraisītajām sekām, burgeru cienītāji tiek aicināti iegādāties Burger King ēdienus restorānā uz vietās līdzņemšanai vai arī pasūtīt tos uz mājām, izmantojot Wolt vai Bolt lietotni. Tomēr, lai pastiprināti ievērotu epidemioloģiskās drošības noteikumus, Burger King iedrošina prioritāri izmantot ēdienu piegādes uz mājām iespējas. Šobrīd visos Burger King restorānos ir ieviesti stingri drošības pasākumi, lai nodrošinātu visaugstākos higiēnas un drošības standartus.

Komentē Katre Kevaska, Tallink Grupp mazumtirdzniecības biznesa attīstības Baltijā vadītāja:

"Esam gandarīti, ka spējuši atvērt otro Burger King restorānu Latvijā, neskatoties uz ārkārtīgi sarežģīto laiku. Pirmais Burger King restorāns tika atklāts pagājušā gada novembrī, iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”, un tas tika sirsnīgs uzņemts burgeru cienītāju vidū, kurus neatturēja fakts, ka ēdienus šobrīd nav iespējams baudīt uz vietas restorānā, bet pieejami tikai līdzņemšanai vai pasūtot ar piegādi uz mājām.

Lai arī Vienības gatves restorānā vēl nav īstenotas visas ieplānotās ieceres, tas būs pirmais Burger King restorāns Baltijā ar izbūvētu auto kasi, ko plānots pabeigt 2021. gada pavasarī, tādējādi piedāvājot restorāna klientiem vēl plašākas iespējas baudīt pasaulslavenos burgerus un citus restorāna ēdienus.”

“Neskatoties uz pašreizējiem izaicinājumiem, mēs esam spējuši īstenot iecerēto saskaņā ar franšīzes ieviešanas Baltijā plānu. Mūsu profesionālā un uzticīgā komanda ir apņēmības pilna turpināt attīstību arī 2021. gadā," secina Kevaska.

2020. gadā Baltijas valstīs tika atvērti astoņi Burger King restorāni, no kuriem pieci darbojas Tallinā, viens Tartu, viens Viļņā un viens Rīgā. Visi restorāni ir guvuši labu atsaucību vietējo burgeru fanu vidū, un pirmajā atvēršanas dienā katrā no restorāniem tika pārdots viens Whopper minūtē.

Atklājot divus restorānus Latvijā, Tallink Grupp, kā globālā zīmola franšīzes īpašnieks, Latvijā ir radījis līdz 100 jaunām darba vietām. Kopumā nākamo piecu gadu laikā visās Baltijas valstīs plānots izveidot vairāk kā 40 Burger King restorānus ar vairāk kā 800 jaunām darba vietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42417407sec.