Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu. Visiem ierasts ir bezalkoholiskais alus, šampanietis un vīns, taču nu šī dzērienu kategorija ir sasniegusi jaunu līmeni, parādoties arī viskijam, rumam, vermutam, džinam u.c. Austrālijas zīmols Lyre’s ražo stipro alkoholu atdarinājumus, kas kopš janvāra pieejami arī Latvijā.

Pasaulē šāda veida produktu lietošanas kultūra ir ļoti attīstījusies un nu arī Latvijā cilvēki arvien vairāk domā par alternatīvām, daļēji vai pilnībā izslēdzot alkoholu, un šī pasaules zīmola ienākšana Latvijā noteikti aktualizēs pasaules trendu arī pie mums.

Lyre’s veiktajā pētījumā* noskaidrots, ka 75% alkohola lietotāju ir gatavi mazināt savu alkohola patēriņu, un no tiem 70% norādījuši, ka iemesli ir veselības uzlabošana un konkrētais dzīves posms. Kompānija Lyre’s piedāvā augstākās kvalitātes bezalkoholiskos stipro dzērienu atdarinājumus, kas veidoti, lai godinātu pasaules dzērienu klasiku un pārbaudītas garšas. Šie unikālie dzērieni izgatavoti, izmantojot dabiskas esences, ekstraktus un destilātus, lai dzērieni atbilstu tradicionālajai garšai, aromātam un izskatam. Lyre’s stipro dzērienu sortimentā ir džina, viskija, ruma, vermuta un dažādu aperatīvu atdarinājumi. Zīmola mērķis ir sniegt pasaulei iecienītas, pārbaudītas un sarežģītas kvalitatīvu stipro dzērienu garšas. Kas nav mazsvarīgi, šie dzērieni satur zemāku kaloriju daudzumu nekā oriģinālie stiprie dzērieni, uz kuriem balstītas receptes. Lyre’s ir vegāniski, bezglutēna, bezlaktozes produkti bez alergēniem, turklāt ražoti tikai no dabīgām izejvielām un ar zemu kaloriju un cukura daudzumu. Lyre’s piemēroti baudīšanai ar ledu, kā arī jaukšanai kokteiļos.

Zīmola nosaukums Lyre’s cēlies no Austrālijas putna lyrebird, kas ir pasaulē visapbrīnojamākais mīms jeb atdarinātājs. Šis putns spēj atdarināt dažādas skaņas, pat mobilā telefona zvana signālu! Ar šādu ambīciju strādā arī Lyre’s kompānija, atdarinot klasiskus un visiem zināmus dzērienus bezalkoholiskā veidā.

Lyre’s ir visvairāk apbalvotais bezalkoholisko stipro dzērienu atdarinātāju zīmols pasaulē. Jau pirmajā gadā zīmols saņēma pasaules apbalvojumus un titulus kā vislabākie bezalkoholisko klasisko alkoholu dzērieni.

Labākais pasaules bārmenis – zīmola vēstnesis Latvijā

Lyre’s piesaista izcilāko garšu piekritējus un ne velti zīmola vadītājs Latvijā ir bārmenis Andris Reizenbergs, kurš 2019. gadā Ķīnā ieguva zelta medaļu pasaules kokteiļu čempionātā. ‘’Tas ir liels gods pārstāvēt pasaulē godalgotu zīmolu. Saņemtie apbalvojumi šiem dzērieniem ir godam nopelnīti, un to apstiprinās ikviens, kurš nobaudīs šos dzērienus. Priecājos par iespēju attīstīt šāda tipa produktu lietošanas kultūru arī Latvijā. Esmu pārliecināts, ka katram ir situācijas, kurās jāatsakās no alkohola lietošanas, taču ir vēlme baudīt iecienīta dzēriena garšas buķeti,’’ stāsta Andris Reizenbergs.

Labākie dzērieni nonākuši labākajos pasaules bāros, ar tiem strādā labākie pasaules bārmeņi un tos var baudīt mājās ikviens, kurš kāro pēc autentiskas un izcilas stipro dzērienu garšas un buķetes.

Lyre’s oficiālais izplatītājs Latvijā ir uzņēmums SIA Gemoss.

*“Lyre’s” pētījums par stipro bezalkoholisko dzērienu lietošanu un attieksmi ‒ 1800 dalībnieki (Aus/ASV/AK).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42006683sec.