Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras. Īpašs uzsvars ir likts uz specifisko ēdiena pagatavošanas tehniku un prezentāciju.

Terases ēdienkartē var atrast ļoti daudz vietējos produktus gan no Baltijas jūras, gan vietējiem ezeriem un lauksaimniecībām.

Restorānā saimniekojošie pavāri Gokhans Kekec un Heinrihs Erhards jaunajā ēdienkartē lielu uzmanību ir pievērsuši arī vegānu un veģetāriešu ēdieniem kā piemēram: Aukstā skābeņu biezzupa “Okroshka”, aukstā uzkoda “Smiltene” stracciatella un Zaļo griķu risotto.

Pats populārākais terases ēdiens ir Mezze Tower, kas tiek servēts uz ērti pārredzama statīva un ir paredzēts  divām personām, lai ar to dalītos. Mezze Tower sastāv no Hummusa, falafela, dažādiem marinējumiem,  sautētiem artišokiem un okras tomātu mērcē. Tā pat pie Mezze Tower tiek pasniegta Pitas maize, Fattoush salāti, kas gatavoti no svaigiem zaļiem dārzeņiem – gurķiem, tomātiem, saldajiem pipariem, redīsiem un pitas maizes čipsiem, kā arī kūpinātu baklažānu salāti, kuri tiek gatavoti uz grilla un tad sajaukti ar jogurtu.

Stage 22 piedāvā ne tikai izcilu uzkodu un fine dining ēdienkarti un autentiskus kokteiļus, bet arī skatu, ko nav iespējams vērot nekur citur – lūkojoties uz Latvijas Nacionālo Operu un tās skvēru ikviens viesis jutīsies – kā uz skatuves.

Restorāna darba laiks:

Trešdien, Ceturtdien, Piektdien, Sestdien, Svētdien: 12:00 – 21:00

Pirmdien, Otrdien: SLĒGTS

Restorāns pēdējo pasūtījumu no ēdienkartes pieņem līdz plkst. 20:00.

Galdiņa rezervācijām:

T: +371 6767 0122 vai [email protected]

ĒDIENKARTE

www.kempinski.com/lv/riga/stage-22/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.666682sec.