«Lido» dibinātājam Gunāram Ķirsonam jauns partneris

Lai uzņēmumam dotu jaunu attīstības vērienu, par AS LIDO akcionāru (51%) kļuvis OU “Treeland”, kas ir Igaunijas uzņēmējam Ivaram Vendelinam (Ivar Vendelin) piederošs uzņēmums. Kā nākamos attīstības soļus abi uzņēmēji, Gunārs Ķirsons un Ivars Vendelins, redz uzņēmuma darbības paplašināšanu ne tikai Baltijā, bet arī Skandināvijā un, iespējams, citviet Eiropā.

LIDO dibinātājs un akcionārs Gunārs Ķirsons apliecina, ka jauns partneris esošajos apstākļos ir vitāli nepieciešams, lai uzņēmums varētu turpināt attīstības ceļu.

“Covid-19 izraisītā krīze ir daudz iemācījusi, diemžēl valsts solītā palīdzība daudzkārt palikusi tikai vārdos. Taču uz vietas palikt nevar, tādēļ šis ir tālredzīgs lēmums. Šajā situācijā jauna attīstības partnera piesaiste, ar kuru mans stratēģiskais redzējums saskan, ir spēcīgs atspēriena punkts LIDO izaugsmei, lai LIDO augtu un radītu pievienoto vērtību un prieku cilvēkiem ne tikai Latvijā,” pārliecināts Gunārs Ķirsons.

“Vienmēr LIDO zīmolu esmu vērtējis kā vērtīgu un ļoti perspektīvu, taču bija jāpienāk īstajam brīdim, lai uzsāktu kopīgu ceļu uz izaugsmi. LIDO ir Latvijas vizītkarte – ar šo Latvijas pērli ir jālepojas. Ceru, ka varu sniegt ieguldījumu ar savām zināšanām un pieredzi, lai LIDO un latviskās vērtības nestu arī ārpus Latvijas robežām,” pauž Ivars Vendelins.

Gunārs Ķirsons arī turpmāk strādās AS LIDO padomē, lai turpinātu darbu pie uzņēmuma attīstības, jaunu tehnoloģiju ieviešanas projektiem un restorānu tīkla ģeogrāfiskās paplašināšanas. Uzņēmuma valde paliek nemainīgā sastāvā.

Par LIDO grupu

AS LIDO ir lielākais ēdināšanas uzņēmums Latvijā, kas aptaujā “TOP darba devējs 2020” atzīts par labāko darba devēju sabiedriskās ēdināšanas sektorā. AS LIDO pieder 20 restorānu Latvijā un Igaunijā, kā arī deviņi veikali Latvijā. 2019. gadā ēdināšanas uzņēmuma AS LIDO grupa strādāja ar 56,123 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,4% vairāk nekā gadu iepriekš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47279596sec.