Latvijas futbola virslīgas klubs «uzmet» viesnīcu Rīgā un aizbēg

Portāls "Delfi" saņēmis gan Latvijas Futbola federācijai (LFF), gan Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijai (LVRA) adresētu atklātu vēstuli no Rīgā esošas viesnīcas "Best Hotel" direktora Daniela Ter-Sarkisova, kurā viņš aprakstījis, viņaprāt, krāpniecisku Latvijas futbola virslīgas kluba "Noah Jūrmala" direktora Aleksandra Jakubovska rīcību.

Vēstulē izklāstīts, ka kluba prezidents aleksandrs Jakubovskis viesnīcā izmitinājis deviņus futbolistus un komandas galveno treneri Artjomu Gorlovu. Noslēgts līgums, pēc kura klubam bija jāapmaksā rēķinus par viesnīcas pakalpojumiem katru mēnesi. Par 2021. gada maiju izrakstīts rēķins 5005,04 eiro apmērā.

Kluba prezidents novilcinājis rēķina apmaksu līdz jūnija beigām. 25. jūnijā viņš ieradies viesnīcā un lūdzis neizlikt futbolistus līdz pirmdienai, kad beigsies Jāņu brīvdienas, solot, ka 28. jūnijā veiks bankas pārskaitījumu un apmaksās parādu un vēl arī depozīta maksājumu 2000 eiro apmērā par jūnijā sniegtajiem pakalpojumiem.

Taču tā nenotika. Tieši pretēji – 28. jūnijā visa komanda pilnā sastāvā pameta viesnīcu ar autobusu un aizbraukusi nezināmā virzienā. Kopš tā brīža Aleksandrs Jakubovskis pārstājis atbildēt uz telefona zvanniem un pārtraucis visus kontaktus.

Viesnīca ir rakstiski vērsusies gan Latvijas Futbola federācijā, gan ari Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijā (LVRA). LVRA izpilddirektore Santa Graikse Travelnews.lv apstiprināja, ka tiešām šāda vēstule 28. jūnija vēlā vakarā ir saņemta. 30. jūnijā plānota asociācijas valdes sēde, kurā tiks skarts arī šis jautājums.

Futbola klubs “Noah Jūrmala” ir bēdīgi slavens jau kopš sezonas sākuma. Dienu pirms virslīgas sacensību sākumam LFF atņēma tam licenci, liedzot startēt virslīgā. “Noah Jūrmala” nebija pildījis finansiālās saistības. Klubs vērsās Sporta Arbitrāžas tiesā, kuras pagaidu lēmums paredzēja komandai piešķirt licenci startam virslīgā. Pagaidām klubs spēlē, taču jau 30. jūnijā Sporta Arbitrāžas tiesa vēlreiz skatīs šo lietu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09420705sec.