Iepirkšanās centrs «Olimpia» piešķirs 100 000 eiro labākajiem «street food» uzņēmējiem

No 1. – 3. oktobrim pie tirdzniecības centra Olimpia notiks pirmais ielu ēdiena (street food) čempionāts Street Food Champ 2021,  kuru turpmāk  iecerēts organizēt katru gadu. Čempionāts ar vēl nebijušu kopējo balvu fondu - 100 tūkstoši eiro, apkopos vienuviet inovatīvu street food ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju konceptus un ļaus viņiem izpaust savu prasmi un radošo pieeju sacensību formātā. Savukārt čempionāta apmeklētājiem būs iespēja iepazīt ēdinātājus, kurus citviet vienkopus nav iespējams satikt, un izbaudīt jaunas street food garšas. Gastronomiskos piedzīvojumus  papildinās izklaides programma.

“Iepirkšanās centra Olimpia ēdināšanas platforma (food court) vienmēr bijusi iecienīta vieta studentiem, biroju darbiniekiem un visai Ķīpsalas kopienai, tāpēc šis čempionāts ir loģisks turpinājums, lai apzinātu nozares jaunuzņēmumus un palīdzētu tiem izpausties jaunā līmenī - kā pastāvīgām ēdināšanas vietām,“ uzsver t/c Olimpia mārketinga vadītājs Rainers Helds.

Pandēmijas laikā ēdināšanas pakalpojumu nozare ir saskārusies ar lielām grūtībām, tā ir piedzīvojusi lielas pārmaiņas. “Daudziem uzņēmumiem šajā laikā ir radušās jaunas idejas, kuras čempionāta Street Food Champ 2021 laikā būs iespējams nodemonstrēt mūsu kopienai un, iespējams, jau uzreiz pārvērst par biznesu, “ ir pārliecienāts t/c Olimpia mārketinga vadītājs Rainers Helds.

Čempionāta dalībniekus vērtēs īpaši atlasīta žūrija, tostarp, būs arī slepenie žūrijas locekļi, kuri tiks atklāti tikai pēc konkursa beigām. Čempionāta uzvarētāji saņems vērtīgas balvas. Pirmo trīs vietu ieguvēji iegūs 50, 30 un 20 tūkstošu eiro finansējumu, no tā lielu daļu veidos naudas balva. Vērtēšanas kritēriji – čempionāta Street Food Champ 2021 laikā sasniegtais apgrozījums, kopējais pirkumu skaits un žūrijas vērtējums.

Street Food Champ 2021 dalībnieku skaits ir  ierobežots, tie tiks  izvēlēti pēc noteiktiem kritērijiem - inovatīvs koncepts, vietējo produktu izmantošana, daudzveidība piedāvājumā, ņemot vērā t/c  Olimpia izvirzīto uzdevumu – aktīva un veselīga dzīvesveida kopiena ikvienam.

Interesenti var pieteikties līdz  23. septembrim, sūtot aprakstu un fotogrāfiju par uzņēmumu, street food konceptu, ēdienkarti un iepriekšējiem sasniegumiem uz [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72726011sec.