«East Capital Real Estate» pārdevis populāro «Georg Ots Spa» viesnīcu Sāremā

Nekustamo īpašumu pārvaldnieks East Capital Real Estate ir pārdevis slavenās GoSpa viesnīcas ēku Kuresārē. Viesnīcas kopējā platība ir vairāk nekā 6600 m2 un tā atrodas iecienītajā Igaunijas kūrortpilsētā Sāremā salā, netālu no ostas, pilsētas parka un gleznainās 13. gadsimta bīskapa pils.

Īpašums tika pārdots viesnīcu operatoru uzņēmumam, kas pārvalda vairākas augstas klases viesnīcas visā reģionā. Kopš 2006. gada East Capital Baltic Property Fund vārdā East Capital Real Estate ir  pārvaldījis un attīstījis šo īpašumu kopā ar operatoru.

Viesnīca Georg Ots Spa savas durvis apmeklētājiem vērusi vaļā 2004. gadā un tā bija pirmā SPA viesnīca Igaunijā. Tajā ir 92 istabas, SPA un labsajūtas zona, konferenču centrs, kā arī augstākās klases restorāns ar skatu uz jūru. 2014. - 2015. gadā viesnīca tika pilnībā atjaunota.

Martins Otsa (Martin Otsa), East Capital Real Estate investīciju vadītājs, atzīst, ka sajūtas par viesnīcas pārdošanu nav viennozīmīgas: "No vienas puses, ir žēl, ka šis ikoniskais un tik ļoti iecienītais Igaunijas labsajūtas un SPA objekts pamet mūsu portfeli. No otras puses, mēs esam gandarīti to nodot operatoram, kas neapšaubāmi spēs turpināt viesnīcas attīstību nākamajās desmitgadēs. Esam pārliecināti, ka arī turpmāk GoSpa viesiem tiks nodrošināts vislabākais serviss un augstas kvalitātes pakalpojumu klāsts, vienlaikus rūpējoties arī par koncepta turpmāko attīstību. Pēc vairāk nekā 16 gadu ilgas un vērtīgas sadarbības ar GoSpa mēs novēlam jaunajiem īpašniekiem panākumus šajā konkurējošā jomā."

Kā norāda pircēja pārstāvis Tarmo Sumbergs (Tarmo Sumberg), šāds ievērojams ieguldījums liecina par ticību Kuresāres, kā tūrisma galamērķa turpmākai attīstībai: "Mēs ceram, ka laba sadarbība ar pašvaldību un citiem uzņēmumiem Sāremā turpināsies. Vēlos pateikties East Capital par ilglaicīgu, profesionālu un abpusēji izdevīgu sadarbību.

Darījumu konsultēja Ellex Raidla un Redgate Capital sadarbībā ar Newsec Baltics no pārdevēja puses un FortLegal no pircēja puses. Saskaņā ar pušu vienošanos darījuma cena netiek izpausta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75111699sec.