«Wolt» pakalpojumi tagad pieejami arī Jūrmalā

Tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” no 2022. gada 1. februāra ēdienu un preču piegādi nodrošinās vēl vienā Latvijas pilsētā - Jūrmalā. Sākotnēji "Wolt" piegādes Jūrmalā būs pieejamas no vairāk nekā 17 restorāniem un 8 tirdzniecības vietām, sarakstu nemitīgi papildinot.

“Pagājušā gada laikā pieprasījums pēc ēdienu un preču piegādēm “Wolt” platformā pieaudzis vairākkārt. Augot pieprasījumam, varam nodrošināt arvien plašāku pakalpojumu pieejamību. Tā pērn uzsākām darbību Liepājā, un tagad arī Jūrmalā dzīvojošajiem un strādājošajiem varam palīdzēt mazināt ikdienas pienākumus, atsevišķas maltītes un citas nepieciešamās lietas piegādājot līdz viņu mājas vai biroja durvīm. Mūsu mērķis šogad ir turpināt augt un šādas iespējas piedāvāt vēl citās Latvijas lielākajās reģionālajās pilsētās,” stāsta “Wolt” Baltijā vadītāja Līsa Ristala.

Jūrmalas iedzīvotāji un viesi turpmāk “Wolt” platformā varēs pasūtīt maltītes dažādām gaumēm - gan no vietējo iedzīvotāju un viesu iecienītiem restorāniem, kafejnīcām, bāriem, beķerejām un burgernīcām, gan no tirdzniecības vietām pārtikas, ziedu, kosmētikas un sadzīves preču iegādei. Atzīmējot šo notikumu, visiem jaunajiem llietotājiem, kas pievienosies “Wolt” platformai, ievadot kodu “LVWOLT”, tiks dāvināta 9 eiro atlaide pirmajam pirkumam.

“Ar nepacietību gaidījām brīdi, kad varēsim savas maltītes piedāvāt klientiem ar piegādi mājās, tāpēc esam ļoti priecīgi par Wolt pakalpojuma pieejamību Jūrmalā. Ņemot vērā Jūrmalas pilsētas specifiku jeb tās garumu, tieši piegāžu nodrošināšana palīdzēs mūsu gardumus padarīt vēl pieejamākus visiem Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem. Mēs ceram, ka ar Wolt palīdzību izdosies sasniegt ne tikai tuvākos, bet arī tālākos Jūrmalas rajonus, lai priecētu ēdājus visās mājās,” par iespējām, ko sniegs “Wolt” platformas pieejamība Jūrmalā, stāsta bāra “Kauguru Ezītis Miglā” pārstāve Anita Bāliņa.

Sadarbību ar “Wolt” ēdienu piegādēs Jūrmalā uzsāks arī restorāns “Grill Restaurant 36. line”: “Jūrmalas iedzīvotājiem “Wolt” pakalpojuma pieejamība pilsētā noteikti atvieglos ikdienu. Pēc paša personīgās pieredzes varam teikt, ka piegādes vienmēr ir ātras un precīzas. Tagad arī daļu no mūsu ēdienkartes klients varēs ērti pasūtīt lietotnē “Wolt”,”  stāsta restorāna “Grill Restaurant 36.line” pārstāvis Etjēns Silarājs.

Tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” Latvijā darbojas no 2017. gada. Paplašinot piedāvājumu ar Jūrmalā esošajiem ēdinātājiem un tirgotājiem, šobrīd Latvijā “Wolt” platformā ir iespējams pasūtīt ēdienu no vairāk nekā 1000 restorāniem un dažādas preces no vairāk nekā 280 tirdzniecības vietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44768sec.