Latvijas viesnīcu operatoram «Mogotel» tagad ir sava viesnīca arī Vācijā

Viesnīcu operators «Mogotel» savā sociālajā tīklā Facebook.com raksta:

🧳Vai jums ir nepieciešams doties uz Minheni, Vācijā? Tādā gadījumā mums ir pārsteidzošas ziņas!
Mēs, «Mogotel», esam atvērti un vēlamies sniegt visaugstāko viesmīlības līmeni mūsu jaunākajā viesnīcā Wyndham Garden Munich Messe

«Mogotel» turpina paplašināt savu ģeogrāfisko klātbūtni Eiropā, parakstot līgumu ar vienu no pasaules lielākajām viesnīcu ķēdēm Wyndham Hotels & Resorts, kas pārvalda aptuveni 9000 viesnīcu 95 pasaules valstīs.

💪Mēs patiesi varam lepoties, ka esam kļuvuši par pirmo viesnīcu operatoru Baltijā, kam ir privilēģija uzņemties Wyndham zīmola īpašumu pārvaldību.

🛏️Viesnīca Wyndham Garden Munich Messe piedāvā 267 ērtus viesu numurus, kas izvietoti četros modernās viesnīcas ēkas stāvos, no kuriem 83 ir aprīkoti ar virtuvi - atpūtas un darījumu ceļotāju ērtībām.

🍽️Viesnīca saviem viesiem arī piedāvā restorānu ar terasi, atpūtas zonu, bāru, trenažieru zāli un sanāksmju telpu, kas var uzņemt līdz 45 viesiem.

🚗Mūsuprāt viesnīca vislabāk piemērota tiem, kas ceļo ar automašīnu, jo viesiem ir pieejamas vairāk nekā 100 viesnīcas autostāvvietas.

📍Runājot par atrašanās vietu, viesnīca atrodas netālu no visplašākā starptautiskā kongresu centra Bavārijā - Messe München, kurā ik gadu notiek aptuveni 40 lielākās starptautiskās izstādes ar vairāk nekā 30 000 dalībniekiem no vairāk nekā 100 pasaules valstīm.

🍭Vairāk informācijas par viesnīcu un rezervēšanas iespējas: www.wyndhamgardenmunichmesse.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41990685sec.