«Hesburger» aiziet no Krievijas un Baltkrievijas tirgiem

Aizvadītās nedēļas laikā “Hesburger” fokuss ir bijusi palīdzības sniegšana Ukrainas iedzīvotājiem, nodrošinot ēdienu no uzņēmuma restorāniem Kijevā, kas tika uzsākta jau 28. februārī un turpinās. Līdztekus tam jau pagājušajā nedēļā uzņēmums ir nolēmis pamest Krievijas un Baltkrievijas tirgus.

Kopumā “Hesburger” Ukrainā ir 7 restorāni, un tie visi atrodas Kijevā. Uzņēmums šajā valstī nodarbina aptuveni 100 cilvēkus.

Šobrīd “Hesburger” darbinieki Ukrainā brīvprātīgi dodas uz slēgtajiem restorāniem, lai pagatavotu maltītes bērnu namiem, pansionātiem, palīdzības sniedzējiem un citiem iedzīvotājiem. Ēdiena piegāde tiek koordinēta ar vietējo palīdzības sniegšanas organizāciju starpniecību.

“Mēs patiesi esam noraizējušies par situāciju Ukrainā un turpinām rūpīgi sekot līdzi jaunākajām ziņām, cerot, ka drīzumā šajā valstī atgriezīsies miers. Mūsu rīcībā ir informācija, ka visi “Hesburger” darbinieki Ukrainā ir sveiki un veseli. Tāpat, lai gan šobrīd mūsu restorāni Ukrainā ir slēgti, atbalstām mūsu darbiniekus, turpinot maksāt viņiem algu,” saka Kari Salmela, “Hesburger” izpilddirektors.

Jau pagājušajā nedēļā “Hesburger” ir pieņēmis lēmumu aiziet no Krievijas un Baltkrievijas tirgiem, savukārt patlaban norit darbs pie detalizētāka plāna abu šo tirgu pamešanai. Krievijā ir 39 “Hesburger” restorāni, bet Baltkrievijā – 4. Restorāni šajās valstīs tiks slēgti iespējami drīz.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11016107sec.