Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Marta Mackeviča, Travelnews.lv redakcijas uzdevumā: Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcas «Grand Palace Hotel» restorānu «Seasons», kas atrodas blakus Vecrīgas sirdij – Doma laukumam. Ja vēlaties atzīmēt kādus svētkus, pārsteigt darījumu partnerus vai kādu īpašu cilvēku, šī viennozīmīgi būs piemērota vieta. Restorāns «Seasons» palīdzēs radīt svētku sajūtu arī pavisam parastā nedēļas dienā.

Skatiet 45 bildes!

Ja diennakts laiks to atļauj, ieteicams pirms maltītes nobaudīt kādu kokteili pie bāra. Tas veicinās gan apetīti, gan palīdzēs iepazīt «Seasons» piedāvājumu. Tā kā Travelnews redakcija apmeklēja restorānu dienā, kad svinēja portāla labāko apmeklējuma rekordu portāla vēsturē, atspirdzinošs kokteilis bija tieši laikā.

Travelnews redakcija uzkodā baudīja “Black Angus” liellopa gaļas karpačo un Kanādas mīkstčaulas krabi. Ja karpačo pilnībā atbilda labākajām uzkodu tradīcijām, tad krabis patiesībā bija pavisam tiesīgs kvalificēties arī pamatēdienu kategorijā – tik sātīgu un lielu uzkodu labāk ieteicams izvēlēties patiešām izsalkušajiem, citādi var nepietikt spēka īstajam pamatēdienam.

Pamatēdienā, pateicoties viesmīles ieteikumam, tika izvēlēts grilēts Velsas jērs un mīdijas jūrnieku gaumē. Jērs bija perfekti sagatavots un sulīgs, tāpēc atkal jāsaka – jērs labākajās tradīcijās jeb lielisks klasikas izpildījums. Savukārt mīdijas bija papildinātas ar mājas čiabatu un šis viennozīmīgi bija gadījums, kad piedevas ir tik garšīgas, ka tās varētu baudīt arī kā atsevišķu ēdienu.

Desertā tika nobaudīta pistāciju simfonija – viegls un gaisīgs deserts tiem, kuriem pēc pirmajām divām kārtām vairs nav atlicis pārāk daudz vietas, vai tiem, kuri nedod priekšroku ļoti trekniem un saldiem desertiem. Vēl redakcija izmēģināja arī desertu “Cafe gourmand”, kas sastāv no mini kūciņu izlases, lazdu, pekanriekstu un pistāciju parfē, kā arī espresso macchiato. Šis deserts ir ideāli piemērots tiem, kuri zina, ka vēlas kafiju un kaut ko saldu, bet nezina – ko tieši.

Kopumā jāatzīmē, ka maltīte «Seasons» sniedz ne tikai gastronomisku baudījumu, kas iepriecinās pat prasīgākos gardēžus, bet arī iespēju atslēgties no ikdienas steigas un darbiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60985208sec.