«Apollo Group» sadarbībā ar «Bolt Food» nodrošinās piegādes no 28 restorāniem

Baltijas lielākā izklaides un restorānu grupa "Apollo Group", kurā ietilpst tādi populāri ēdināšanas tīkli kā pašmāju “Lido”, restorānu tīkls "KFC", restorāni "Vapiano" un “O’Learys", un "CHI", kā stratēģisko piegādes partneri izvēlējusies “Bolt Food”. Tādējādi centralizējot savu restorānu zīmolu piegādes pakalpojumus un uzstādot jaunu piegādes kvalitātes latiņu. Restorānu gardās maltītes no 28 lokācijām ir ērti sasniedzamas ikvienam Rīgas iedzīvotājam, izmantojot “Bolt Food” lietotni.

""Apollo Group" ēdināšanas uzņēmumi koncentrējas uz augstas kvalitātes ēdiena un labākās klientu pieredzes nodrošināšanu. Arī piegādes gadījumā, mēs vēlamies sniegt klientu vēlmēm atbilstošu kvalitāti, saprātīgu cenu un pieredzi, kas ir līdzvērtīga restorāna apmeklējumam, tāpēc piegādes nodrošinātāja izvēlei ir izšķiroša nozīme," skaidro Mauri Dorbeks, “Apollo Group” valdes loceklis. "Pamatojoties uz iepriekšējo pozitīvo pieredzi, mēs pieņēmām lēmumu par labu sadarbībai tieši ar “Bolt Food”, lai ierobežotu piegādes nodrošinātāju skaitu, ar kuriem mūsu restorāniem ir jāsastrādājas. Šis solis ir klientu interesēs, jo tas sniegs ātru un nepārtrauktu klientu pieredzi," piebilst M. Dorbeks. "Mēs uzskatām, ka “Apollo Group” restorāni ir ar lojālu klientu bāzi, un tagad viņi mūs atradīs tieši “Bolt Food” platformā," cerīgi saka Mauri Dorbeks.

Sadarbības ietvaros “Bolt Food” klientiem ir iespēja pasūtīt maltīti ar piegādi no pieciem populārā ēdināšanas tīkla “KFC” restorāniem, 19 dažādām ēdināšanas uzņēmuma “Lido” lokācijām, diviem starptautiski pazīstamā itāļu zīmola “Vapiano” restorāniem, sporta bāra un restorāna “O’Learys", kā arī austrumu virtuves cienītāju favorīta "CHI".

“Mēs esam gandarīti, ka mūsu sadarbības partneris “Apollo Group” ir uzticējis mums veikt piegādes no savu populāro zīmolu restorāniem. Atzīmējot šo notikumu, jau kopš pagājušās nedēļas piedāvājam pirmreizējiem šo restorānu klientiem īpašas atlaides piegādei. Tikmēr mēs gādājam par visiem tehniskajiem lietotnes risinājumiem, lai restorāni varētu koncentrēties uz gardu maltīšu nodrošināšanu,” saka “Bolt Food” vadītāja Latvijā Marija Šapovalova.

Par "Apollo Group"

Baltijā lielākajā izklaides grupā "Apollo Group" apvienojušies vairāki spēcīgi un pasaulē pazīstami zīmoli, piemēram, "Apollo Kino", "Apollo Entertainment Stores", izklaides centri un sporta bāri "O'Learys", restorāni "KFC" un "Vapiano", kafejnīcas "Blender" un "IceCafe" u.c.. Šobrīd grupā strādā vairāk nekā 3500 darbinieku.

"Apollo Group" ir daļa no "MM Group" - Igaunijā bāzētas investīciju kompānijas, kas koncentrējas uz investīcijām veselības aprūpē, plašsaziņas līdzekļos, nekustamajā īpašumā, izklaides, mazumtirdzniecības un tīro tehnoloģiju riska kapitālā.

Par “Bolt”

“Bolt” ir Eiropas vadošā transporta platforma, kuras mērķis ir padarīt mobilitāti pilsētā pieejamāku, drošāku un ilgtspējīgāku. Uzņēmums piedāvā dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi 100 miljoniem klientu 45 valstīs un 400 pilsētās Eiropā un Āfrikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15072894sec.