«airBaltic» plāno lidot uz pieciem jauniem galamērķiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gada 10. decembrī publiskojusi savu lidojumu grafiku gaidāmajai vasaras sezonai, kas sāksies 2021. gada 28. martā. Lidsabiedrība plāno savienot Rīgu ar 65 galamērķiem savā maršrutu tīklā un uzsākt lidojumus piecos jaunos maršrutos.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Mūsu darbinieku un pasažieru drošība un veselība bijusi un būs pati svarīgākā. Mēs redzam, ka cilvēki ilgojas pēc ceļošanas. Es ticu, ka pieprasījums pēc lidojumiem sāks pieaugt turpmākajos mēnešos, līdzko tiks ieviesti uzticami risinājumi, tostarp vakcīnas un plašāka testēšana, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.”

“Lai arī lidošana noteikti būs citāda, mēs paredzam, ka līdz nākamajai vasarai ar noteiktiem ierobežojumiem būs pieejamas plašākas ceļošanas iespējas. Kā vadošajam savienojamības nodrošinātājam Baltijā, mums jābūt gataviem šim brīdim, tāpēc mēs jau tagad esam publiskojuši savu plānoto grafiku. Mēs turpināsim nodrošināt lidojumus uz dažādiem nozīmīgiem biznesa, kā arī populāriem atpūtas galamērķiem,” piebilst Martins Gauss.

airBaltic 2021. gadā plāno sākt lidojumus jaunos maršrutos no Rīgas uz Mančestru Lielbritānijā, Jekaterinburgu Krievijā, Erevānu Armēnijā, kā arī Bergenu un Tronheimu Norvēģijā. Lidsabiedrība cer atjaunot lidojumus 17 dažādos maršrutos, kuros lidojumi ierobežojumu dēļ netika veikti 2020. gada vasarā.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Pasažieru drošība un veselība ir airBaltic galvenā prioritāte. Lidsabiedrība cieši sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65218496sec.