Skaisti galamērķi no Rīgas: Cik droši domāt par nākamā gada ceļojumiem jau tagad?

Cerības par drošu ceļošanu nākamgad nezūd, un lidsabiedrības ik pa brīdim iepriecina ar jauniem galamērķiem, uz kuriem cer nodrošināt regulāros reisus no Rīgas jau pavasarī. Tā arī Latvijas nacionālā lidsabiedrība “airBaltic” cer atjaunot lidojumus uz galamērķiem, kurus savā lidojumu kartē bija jau iekļāvusi pērn, bet…

airBaltic” cer atjaunot lidojumus 17 dažādos maršrutos, kuros ierobežojumu dēļ tie netika veikti 2020. gada vasarā. Tie ir lidojumi no Rīgas uz Aberdīnu (Skotija), Olbiju (Itālija), Palmu (Spānija), Salonikiem (Grieķija), Stavangeru (Norvēģija), Telavivu (Izraēla), Tamperi (Somija) un Venēciju (Itālija), kā arī vairāki lidojumi uz galamērķiem NVS valstīs un Ukrainā, Travelnews.lv pastāstīja “airBaltic” Korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Tomēr ļaudis atturas no lidojumu iegādes, nezinot, ko nesīs pandēmijas laiks, kādi ierobežojumi varētu būt spēkā un, protams, arī nespējot reizēm izprast rezervācijas noteikumus, kādos brīžos nauda par nenotikušu lidojumu var tikt atgriezta, vai Covid-19 pozitīvs statuss ir pietiekams, lai nauda par neizmantotu lidojumu aizietu nebūtībā.

“Līdzīgi kā iepriekš, “airBaltic” pasažieri savas biļetes varēs pārcelt uz citiem datumiem vai saņemt atmaksu atbilstoši katra biļetes veida noteikumiem. Gadījumā, ja plānotais lidojums tiek atcelts Covid-19 ierobežojumu dēļ, airBaltic pasažierim iespēju robežās piedāvā citus savienojumus, kā sasniegt iecerēto galamērķi, vai arī pilnu kompensāciju dāvanu kartes vai bankas pārskaitījuma veidā.

Gadījumā, ja pasažieris ir Covid-19 pozitīvs, viņš, atbilstoši noteikumiem, lidot nedrīkst. Pasažierim tiek izdota elektroniska dāvanu karte biļetes vērtībā, un klients var iegādāties jaunu biļeti uzņēmuma mājaslapā. Dāvanu karte ir derīga vienu gadu no izdošanas brīža,” pastāstīja Alise Briede.

Kas notiek gadījumos, ja pēkšņi izvēlētais galamērķis tiek iekļauts “sarkanajā” sarakstā jeb lidojumi uz turieni aizliegti? “airBaltic" kā pārvadātāja pienākums ir nogādāt pasažieri uz viņa iecerēto galamērķi tik ilgi, kamēr tas ir iespējams. Gadījumos, ja tiešie lidojumi uz galamērķi nav atļauti, pasažieris tiek pārreģistrēts uz tuvāko iespējamo savienojumu ar pārsēšanos kādā citā lidostā. Pasažieris saglabā iespēju lidojuma vietā izvēlēties pieprasīt pilnu atmaksu dāvanu kartes vai bankas pārskaitījuma veidā,” pastāstīja “airBaltic” pārstāve.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43948102sec.