«airBaltic» izveido Tehniskās apkopes apmācību organizāciju

Latvijas lidsabiedrība airBaltic izveidojusi un saņēmusi sertifikātu jaunajai Tehniskās apkopes apmācību organizācijai, kas airBaltic Training ietvaros nodrošinās lidmašīnu tehniķu apmācību un sertifikāciju.

airBaltic operatīvās vadības direktors Pauls Cālītis norāda: “Pēdējo gadu laikā mēs esam daudz paveikuši, lai Latvijā sagatavotu nākamos aviācijas profesionāļus. Papildus airBaltic Pilotu akadēmijai mēs esam regulāri sadarbojušies ar vietējām tehniķu skolām, lai palīdzētu tām piedāvāt saviem studentiem visatbilstošāko izglītību aviācijas nozarē. Šodien mēs speram nākamo soli un piedāvājam dažāda līmeņa tehniķiem iespēju pievienoties apmācībām. Tagad mēs paši apmācīsim airBaltic tehniķus strādāt ar Airbus A220, un plānojam izglītot tehniķus arī no citām lidsabiedrībām.”

airBaltic Tehniskās apkopes apmācību organizācija tiks sadalīta divās kategorijās, sniedzot pamata apmācību profesionāļiem bez iepriekšējas pieredzes aviācijas nozarē, kā arī apmācību, kas koncentrēsies uz Airbus A220 tehnisko apkopi.

Pirmās divas studentu grupas iepazīšanās apmācības kursu sāks februāra sākumā. Katrā no sākotnējām grupām būs aptuveni astoņi studenti. Šajā programmā kā instruktori piedalīsies pieredzējuši airBaltic tehniķi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53706193sec.