«airBaltic» un «Lufthansa» paziņo par sadarbības lidojumu vienošanos

Vācijas lidsabiedrība Lufthansa un Latvijas lidsabiedrība airBaltic uzsāk sadarbības lidojumus, kas pavērs jaunas un ērtas ceļošanas iespējas. Lufthansa no 28. marta iekļaus savus lidojumu kodus airBaltic maršrutos starp Minheni un Rīgu, kā arī Minheni un Viļņu. airBaltic klienti varēs izmantot ērtu piekļuvi Lufthansa vispasaules maršrutu tīklam. Tajā pat laikā Lufthansa pasažieriem tiks nodrošinātas plašākas ceļošanas iespējas no Minhenes uz Baltijas valstīm.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Lufthansa ir nozīmīgs savienojamības nodrošinātājs pasaules līmenī, un mēs ar prieku stiprinām savu partnerību un gaisa satiksmes saites starp Baltiju, Vāciju un citām valstīm. Vācija ir viens no airBaltic lielākajiem tirgiem, un mēs ar prieku raugāmies uz šo partnerību un spēju ar to piedāvāt labākas ceļošanas iespējas pasažieriem visā pasaulē.”

Lufthansa Group lidsabiedrību partnerību vadītājs Heiko Heidušs (Heiko Heidusch) uzsver: “Mēs esam priecīgi sākt šo jauno sadarbību ar airBaltic un vēl vairāk stiprināt mūsu tīklu Baltijas valstīs, kas ir nozīmīgs tirgus gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem. Mēs esam atraduši ļoti uzticamu partneri – lidsabiedrību airBaltic. Kopā mēs varam piedāvāt plašākas iespējas ceļošanai uz Baltijas valstīm caur Minheni.”

airBaltic visus lidojumus veic ar modernākajām un videi draudzīgākajām Airbus A220-300 lidmašīnām, piedāvājot cenas ziņā draudzīgas un elastīgas ekonomiskās klases biļetes, kā arī pilna apjoma biznesa klases pakalpojumu.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un tranzītmezgliem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26867294sec.