«airBaltic» saņem 2021. gada ch-aviation Eiropā jaunākās lidmašīnu flotes balvu

Tīmekļa pakalpojumu sniedzējs ch-aviation piešķīris Latvijas lidsabiedrībai airBaltic 2021. gada Eiropā jaunākās lidmašīnu flotes balvu. Globālajā topā airBaltic ierindojas piektajā vietā ar flotes vidējo vecumu 2,4 gadi .

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Esam pagodināti saņemt atzinību kā lidsabiedrība ar modernāko lidmašīnu floti Eiropā. Kopš 2020. gada maija mēs visus lidojumus veicam tikai ar viena tipa lidmašīnām – Airbus A220-300, tādējādi vienkāršojot floti un gūstot papildu ieguvumus no šo lidmašīnu efektivitātes. Mēs uzskatām Airbus A220-300 par vienu no mūsu galvenajām konkurences priekšrocībām, kas mums sniedz ieguvumu gan šodien, gan sniegs arī nākotnē. Viena no mūsu Airbus lidmašīnām spēj gūt aptuveni 20 miljonu eiro ienākumus gadā, ja mēs nākotnē to spēsim efektīvi izmantot. airBaltic gadījumā tas nozīmētu ienākumus gandrīz viena miljarda eiro apmērā 2025. gadā.”

“Mēs ch-aviation uzskatām, ka airBaltic izaugsme pēdējos dažos gados bijusi iespaidīga. Lidmašīnu flotes atjaunināšana no Boeing 737 Classic un Dash 8-Q400 lidmašīnām uz pilnīgi jauniem Airbus A220-300 lidaparātiem nav viegls uzdevums. Mūsu dati arī skaidri norāda uz tempu, kādā airBaltic atjaunoja savu floti, un tam nevajadzētu palikt nepamanītam. ch-aviation vārdā es apsveicu airBaltic ar šo veiksmīgo flotes atjaunošanu,” uzsver ch-aviation dibinātājs, īpašnieks un vadītājs Tomass Jēgers (Thomas Jaeger).

Ar ch-aviation Jaunākās flotes balvu tiek apbalvotas lidsabiedrības visā pasaulē par to centieniem uzturēt jaunu, modernu un efektīvu lidmašīnu floti. Lai novērtētu lidsabiedrību sasniegumus, ch-aviation nolēmis tām paust pelnīto atzinību. Lai noskaidrotu, kurām lidsabiedrībām šobrīd ir jaunākās lidmašīnu flotes, ch-aviation uztur plašu lidmašīnu flotu datubāzi, kurā ir vairāk nekā 5 000 pārvadātāju un vairāk nekā 65 000 lidmašīnu no visas pasaules.

Kopš 2016. gada, kad airBaltic uzsāka Airbus A220-300 lidmašīnu izmantošanu, lidsabiedrība ar tām pārvadājusi vairāk nekā 5 600 000 pasažieru. Līdz šim visvairāk pasažieru pārvadāti uz tādiem galamērķiem kā Amsterdama, Parīze, Londona un Maskava. Kopumā airBaltic ar Airbus A220-300 lidmašīnām veikusi gandrīz 60 000 lidojumu un nolidojusi vairāk nekā 141 000 stundu.

Airbus A220-300 darbības rādītāji pārsnieguši lidsabiedrības cerības, spējot uzrādīt labāku vispārējo veiktspēju, degvielas ekonomiju un ērtības gan pasažieriem, gan darbiniekiem. Jaunā lidmašīna nodrošina izcilu lidojumu ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem.

Airbus A220-300 augstas kvalitātes gaisa filtrēšanas sistēma ir aprīkota ar augstas efektivitātes daļiņu gaisa (HEPA) filtru, kas nodrošina labāko filtrācijas līmeni, kāds šobrīd pieejams recirkulētam lidmašīnu kabīņu gaisam, sākot no brīža, kad pasažieri iekāpj lidmašīnā, visu lidojuma laiku un līdz pat pasažieru izkāpšanai. Gaiss lidmašīnu kabīnē tiek rūpīgi kontrolēts un tiek recirkulēts tik bieži, lai nodrošinātu pilnīgu gaisa nomaiņu 20-30 reizes stundā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.280761sec.