«Finnair» atgādājis mājās olimpiskos čempionus

Jau 30. jūlijā Latvijā atgriezās olimpiskie čempioni, Latvijas 3x3 basketbola izlase. Ar “Finnair” reisu no Helsinkiem mūsu izcilnieki Rīgā ieradās pēc plkst. 18.

Olimpiskos čempionus Rīgā sagaidīja ne tikai radi un draugi, bet arī vesels pulks atbalstītāju. Jo mūsu puiši - Agnis Čavars, Nauris Miezis, Edgars Krūmiņš un Kārlis Pauls Lasmanis Tokijā parādīja izcilu sniegumu un vēl ilgi kalpos kā vīrišķības un cīņasspara paraugs jaunajai paaudzei.

“Olimpiskās spēles ir lieliski svētki visiem cilvēkiem visā pasaulē. Katru medaļu, jaunu rekordu vai kādu citu sasniegumu svin ne tikai sportisti vai viņu komandas biedri, bet visi sporta līdzjutēji! “Finnair” sadarbojas ar daudzām valstu olimpiskajām komitejām, un mēs esam ļoti lepni un priecīgi par mūsu ilggadējo sadarbību ar Latvijas Olimpisko komiteju. Mums ir liels prieks uzmundrināt sportistus “Finnair” lidojumos, neatkarīgi no tā, vai viņi ir ceļā uz spēlēm vai atgriežas,”  Travelnews.lv atzina “Finnair” Baltijas un Austrumeiropas ģenerāldirektors Arunas Skuja.

“Finnair” jau nesen uz Tallinu nogādāja Igaunijas sieviešu paukošanas komandu, kas arī Tokija izcīnīja zelta medaļas, un nu ir kārta Latvijas 3x3 basketbola vīriem, kuri ir pirmie vēsturē olimpiskie čempioni šajā sporta veidā.

“Mēs apsveicam sportistus un visu latviešu tautu ar uzvaru un ļoti rūpēsimies par sportistiem viņu ceļojumā uz mājām. Tā kā olimpiskās spēles vēl turpinās, mēs vēlamies visiem sportistiem parādīt savu labāko un gaidīsim viņus “Finnair” lidmašīnās,” norādīja Arunas Skuja.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19295502sec.