«airBaltic» ievieš klientu apkalpošanas plānu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka kopš 2021. gada augusta tā publiskojusi jaunu klientu apkalpošanas plānu. Šī plāna ieviešana ir vēl viens solis, lai attīstītu un uzlabotu airBaltic klientu apkalpošanu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Kā uzņēmums, kas apņēmies sniegt teicamus pakalpojumus, mēs nepārtraukti apkopojam atsauksmes no mūsu klientiem, lai nodrošinātu, ka viņi ir laimīgi un apmierināti. Mēs cenšamies panākt biznesa rezultātu uzlabošanu un tāpēc ticam, ka klienti ir galvenie panākumu un veiksmes veicinātāji. Ieviešot jauno klientu apkalpošanas plānu, mēs atspoguļojam savu mērķi klientus apkalpot godīgi un ātri, kā arī sniegt viņiem skaidru informāciju, ko viņi var sagaidīt no airBaltic pakalpojumiem dažādās situācijās.”

Lai iegūtu plašāku informāciju par klientu apkalpošanas plānu, lūdzam apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/klientu-apkalposanas-plans.

Pasažieru veselība un drošība ir airBaltic galvenā prioritāte. airBaltic ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

airBaltic lūdz pasažierus stingri ievērot visus attiecīgo varasiestāžu izdotos noteikumus un prasības. Pasažieriem tiek stingri ieteikts pirms ceļojuma oficiālajās interneta vietnēs vai vietējās vēstniecībās pārbaudīt ceļošanas noteikumus un ierobežojumus lidostās. Noteikumi strauji mainās un katrā valstī ir atšķirīgi, tāpēc pasažieri vienmēr aicināti pārliecinieties, ka viņiem ir pieejama jaunākā informācija, kas garantēs ērtu ceļojumu. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14562416sec.