«airBaltic» piedalās Expo 2020 Dubaijā

2021. gada 26. novembrī Latvijas lidsabiedrība airBaltic sāk dalību izstādē Expo 2020, kas norisinās Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, pārstāvot Latviju. airBaltic 27. novembrī kopā ar oficiālo delegāciju, kuru vadīs Latvijas prezidents, piedalīsies Latvijas nacionālajā dienā Latvijas paviljonā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Expo 2020 ir pasaulē lielākā uzņēmējdarbības izstāde, kas Latvijai sniedz unikālu iespēju veidot savu tēlu uz pasaules skatuves, demonstrējot savas inovācijas un ilgtspējības centienus. Kā lidsabiedrībai mūsu uzdevums ir nodrošināt svarīgu savienojamību, un mēs esam priecīgi atbalstīt un stiprināt uzņēmējdarbības saiknes starp Latviju un pārējo pasauli.”

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras ģenerāldirektors Kaspars Rožkalns saka: “Ar piedalīšanos Expo 2020 mēs vēlamies dalīties mūsu ceļojumā no lauksaimniecības un meža zemes līdz pēdējos gados veiktajām pārmaiņām, kas iekļauj inovatīvus un unikālus uzņēmumus un fotoniku, biomedicīnu, viedo mobilitāti, bioekonomiku, digitalizāciju un daudz ko citu. Kopumā 36 uzņēmēji no dažādām nozarēm pārstāvēs Latviju Biznesa forumā, kas tiks organizēts nacionālās dienas laikā. Mēs esam priecīgi, ka arī nacionālā lidsabiedrība airBaltic būs starp dalībniekiem, jo tas palīdzēs stiprināt uzņēmējdarbības saiknes starp Latviju un Tuvo Austrumu reģionu.”

Latvijas nacionālajā dienā Martins Gauss piedalīsies uzņēmējdarbības diskusijās par Digitālo transformāciju jaunajos apstākļos, kas 27. novembrī norisināsies Expo 2020 ilgtspējas paviljonā.

Šogad airBaltic sākusi tiešos lidojumus maršrutā starp Rīgu un Dubaiju, Apvienotajos Arābu Emirātos, abas pilsētas savienojot ar reisiem četras reizes nedēļā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Lieldienas Jūrmalā  Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Lieldienās! 2 naktis viesnīcā un izvēlētā dāvana. Vietu skaits ierobežots. Ceļošanas periods: 28.03. - 01.04.2024. | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72470284sec.