Tūroperators «Coral Travel Latvia» atkal lidos ar «Turkish Airlines»

Starptautiskā tūrisma operatora Coral Travel Latvija klienti jau otro sezonu pēc kārtas baudīs pasaulē iecienītās un novērtētās aviokompānijas Turkish Airlines priekšrocības. Pirmais lidojums jau pavisam drīz - 2022. gada 24. aprīlī, atklājot jauno Turcijas vasaras sezonu.

“Ļoti daudz ceļotāju ik sezonu ar nepacietību gaida jaunākās ziņas par to, kurai no aviokompānijām vasaras sezonā tiks uzticēti lidojumi. Turkish Airlines vārds ir labi zināms ikvienam – šī kompānija koncentrējas uz augstas kvalitātes pakalpojumiem. Klientiem tik svarīgie aspekti - bezmaksas ēdināšana, lielāks bagāžas apjoms un citas Turkish Airlines sniegtās priekšrocības – ļauj justies pilnībā apmierinātiem ar šiem jaunumiem,” stāsta Coral Travel Latvia vadītāja Sabina Saikovskaja.

Pateicoties šim labi zināmajam lidojumu partnerim, Coral Travel Latvija spēj piedāvāt izcilu komfortu ne tikai biznesa, bet arī ekonomiskās klases pasažieriem. Turkish Airlines šobrīd ir vienīgā kompānija tirgū, kas lidojumam uz Turciju papildus piedāvā bezmaksas maltīti lidojuma laikā un lielākas bagāžas iespējas. Tā ir ļoti pievilcīga priekšrocība tiem, kas ceļo ar bērniem – nav nepieciešams uztraukties par papildus pārtiku, kā arī bagāžā iespējams iepakot visas mazajiem ceļotājiem nepieciešamās mantas.

Turkish Airlines lidmašīnas Boeing 737-900 plāno veikt lidojumus no Rīgas uz Antāliju trīs reizes nedēļā. Klienti varēs izmantot maksimālo atvaļinājuma ilgumu: agrās izlidošanas un vēlās atgriešanās laikus, ēdināšanu lidojumā visiem pasažieriem un 30 kg (+ 8 kg) reģistrēto bagāžu.

“Turkish Airlines sniedz lielisku ceļošanas pieredzi” stāsta S. Saikovskaja. “Pasažieri ļoti novērtē Turkish Airlines lidmašīnu ērtās sēdvietas ar plašāku vietu kājām, un katra pasažiera priekšā ir interaktīvs ekrāns, kas sniedz iespēju lidojuma laikā baudīt jaunākās filmas, labāko mūziku, meditēt vai spēlēt spēles. Šīs izklaides iespējas īpaši novērtē ģimenes – lidojumi ar mazajiem ir kļuvuši daudz klusāki un jautrāki.”

Coral Travel Latvija ir gandarīts, ka klientiem spēj piedāvāt ekskluzīvas viesnīcas gaidāmajai vasaras sezonai Turcijā – tādas, ko nespēj piedāvāt neviens cits tūroperators tirgū. Coral Travel Latvijā ienāca pagājušajā gadā un jau tagad piedāvā iespēju neaizmirstamai atpūtai populārākajos Turcijas kūrortos: Alanjā, Antālijā, Belekā, Kemerā un Sidē.
Coral Travel ir daļa no OTI Holding Group, kas savu vēsturi aizsāka pirms 28 gadiem un apvieno vairāk nekā 7000 profesionāļu visā pasaulē. 2021. gadā uzņēmums veiksmīgi uzsāka savu darbību Baltijas reģionā. Vasaras sezonai tūroperators piedāvā braucienus uz populārākajiem Turcijas kūrortiem, bet ziemā - aicina baudīt sauli un tveici Ēģiptē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74958992sec.