«airBaltic» vietnē «OpenSea» veiksmīgi izdod desmitos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien vietnē OpenSea izdevusi jau desmitos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token) par fiksētu cenu 0,01 Ether. Kopumā desmit jaunas, unikālas kolekcionējamas airBaltic Pilsētu kolekcijas kopijas iespējams iegādāties šeit: https://opensea.io/airBaltic.

Desmitais airBaltic izdevums ir digitāls mākslas darbs, kurā attēlota viena no Latvijas mīlētākajām pilsētām – Gulbene, kurā atrodas slavenais šaursliežu dzelzceļš, vēsturiskā Stāmerienas pils un pilsētas simbols – gulbja skulptūra. 2018. gadā, godinot Latvijas simtgadi, airBaltic aicināja ikvienu balsot par savām iemīļotākajām Latvijas pilsētām, kuru vārdos tika nodēvētas lidsabiedrības Airbus A220-300 lidmašīnas. Lai iegūtu plašāku informāciju par airBaltic NFT Pilsētas kolekcijas desmito izdevumu, Gulbene, lūdzam apmeklēt airBaltic blogu: https://blog.airbaltic.com/lv/airbaltic-nft-pilsetas-kolekcija-desmitais-izdevums-gulbene/.

airBaltic 2021. gada 14. aprīlī kļuva par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas izdevusi neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token). Lidsabiedrība izdevusi ierobežota daudzuma NFT, kuros attēlota Airbus A220-300 lidmašīna ar tās reģistrācijas numuru, kā arī mākslas darbs ar vienu no Latvijas iemīļotākajām pilsētām – Kuldīgu. Kopš tā laika airBaltic izdevusi vēl deviņus digitālus mākslas darbus, godinot iemīļotās Latvijas pilsētas – Cēsis, Alūksni, Liepāju, Bausku, Siguldu, Jelgavu, Ogri, Valmieru un tagad Gulbeni.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin. Tagad sadarbībā ar pakalpojumu sniedzēju BitPay airBaltic pieņem arī citas kriptovalūtas, tostarp Bitcoin Cash, Ether un Dogecoin, biļešu iegādēm, kas veiktas lidsabiedrības mājaslapā.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic 2022. gada maijā plāno izdot jaunu neaizstājamo blokķēžu žetonu jeb NFT (non-fungible token) kolekciju Planies, kurā būs 10 000 unikāli animācijas lidmašīnu dizaini. NFT īpašnieki varēs saņemt airBaltic Club punktus un citas lojalitātes programmas priekšrocības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37076592sec.