«Wizz Air» vēlas veidot jaunu lidsabiedrību Maltā

Eiropas visstraujāk augošā un viena no ilgtspējīgākajām zemizmaksu lidsabiedrībām Wizz Air informē, ka, pamatojoties uz dokumentu „Vienošanās par atbildības pārdali”, ko 17. maijā parakstīja Eiropas Aviācijas drošības aģentūra un Maltas Civilās aviācijas pārvalde, lidsabiedrība plāno iesniegt pieteikumu, lai tās Maltas meitasuzņēmumam Eiropas Aviācijas drošības aģentūra piešķir gaisa kuģu ekspluatanta apliecību un Maltas Civilās aviācijas pārvalde — ekspluatācijas atļauju.

Ja Eiropas Aviācijas drošības aģentūra piešķirs gaisa kuģu ekspluatanta apliecību un Maltas Civilās aviācijas pārvalde — ekspluatācijas atļauju, Wizz Air Malta 2022. gada oktobrī var sākt darbību ar Maltā reģistrētām lidmašīnām.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: „Ar prieku paziņojam par nodomu izveidot jaunu lidsabiedrības meitasuzņēmumu Maltā. Wizz Air nepārtraukti izvērtē uzņēmuma struktūru un pēta iespējas nodibināt jaunus gaisa kuģu ekspluatantus un bāzes Eiropā un ārpus tās. Sekmīga Wizz Air Malta izveide šā gada nogalē palīdzēs nostiprināt mūsu spēcīgās pozīcijas un atbalstīs mūsu paplašināšanās plānus Eiropā. Mēs nepacietīgi vēlamies sadarboties ar Eiropas Aviācijas drošības aģentūru un Maltas Civilās aviācijas pārvaldi, lai virzītu uz priekšu šo pieteikumu.”

Eiropas Aviācijas drošības aģentūras direktors Patriks Kī sacīja: „Šis būs jauns posms jau nobriedušajā sadarbībā starp aģentūru, Maltas Civilās aviācijas pārvaldi un Wizz Air. Šī jaunā struktūra, kurā viena grupa pārvaldīs vairākus gaisa kuģu ekspluatantus, kas atrodas dažādās dalībvalstīs, bet ko pārrauga viena un tā pati kompetentā iestāde, parāda iespējas, kas ir pieejamas, nododot pienākumus Eiropas Aviācijas drošības aģentūrai. Mēs nepacietīgi vēlamies sadarboties šīs pilnīgi jaunās gaisa kuģu ekspluatanta apliecības piešķiršanā un turpmākajos pārraudzības pasākumos.”

Maltas Civilās aviācijas pārvaldes ģenerāldirektors kapteinis Čārlzs Peiss norādīja: „Pagodinoši, ka Wizz Air ir viena no lidsabiedrībām, kas par vienu no galvenajām saimnieciskās darbības vietām izvēlas Maltu. Civilās aviācijas pārvaldes komandas darbs un pieeja atkal ir pierādījusi, ka tā ir uzvaroša formula. Gribu izmantot šo iespēju, lai pateiktos Wizz Air vadītājam un valdei par uzticēšanos, un nepacietīgi vēlos sadarboties ar Eiropas Aviācijas drošības aģentūru un Wizz Air gaisa kuģu ekspluatanta apliecības un ekspluatācijas atļaujas piešķiršanā.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.2632761sec.