«Wizz Air» vēlas veidot jaunu lidsabiedrību Maltā

Eiropas visstraujāk augošā un viena no ilgtspējīgākajām zemizmaksu lidsabiedrībām Wizz Air informē, ka, pamatojoties uz dokumentu „Vienošanās par atbildības pārdali”, ko 17. maijā parakstīja Eiropas Aviācijas drošības aģentūra un Maltas Civilās aviācijas pārvalde, lidsabiedrība plāno iesniegt pieteikumu, lai tās Maltas meitasuzņēmumam Eiropas Aviācijas drošības aģentūra piešķir gaisa kuģu ekspluatanta apliecību un Maltas Civilās aviācijas pārvalde — ekspluatācijas atļauju.

Ja Eiropas Aviācijas drošības aģentūra piešķirs gaisa kuģu ekspluatanta apliecību un Maltas Civilās aviācijas pārvalde — ekspluatācijas atļauju, Wizz Air Malta 2022. gada oktobrī var sākt darbību ar Maltā reģistrētām lidmašīnām.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: „Ar prieku paziņojam par nodomu izveidot jaunu lidsabiedrības meitasuzņēmumu Maltā. Wizz Air nepārtraukti izvērtē uzņēmuma struktūru un pēta iespējas nodibināt jaunus gaisa kuģu ekspluatantus un bāzes Eiropā un ārpus tās. Sekmīga Wizz Air Malta izveide šā gada nogalē palīdzēs nostiprināt mūsu spēcīgās pozīcijas un atbalstīs mūsu paplašināšanās plānus Eiropā. Mēs nepacietīgi vēlamies sadarboties ar Eiropas Aviācijas drošības aģentūru un Maltas Civilās aviācijas pārvaldi, lai virzītu uz priekšu šo pieteikumu.”

Eiropas Aviācijas drošības aģentūras direktors Patriks Kī sacīja: „Šis būs jauns posms jau nobriedušajā sadarbībā starp aģentūru, Maltas Civilās aviācijas pārvaldi un Wizz Air. Šī jaunā struktūra, kurā viena grupa pārvaldīs vairākus gaisa kuģu ekspluatantus, kas atrodas dažādās dalībvalstīs, bet ko pārrauga viena un tā pati kompetentā iestāde, parāda iespējas, kas ir pieejamas, nododot pienākumus Eiropas Aviācijas drošības aģentūrai. Mēs nepacietīgi vēlamies sadarboties šīs pilnīgi jaunās gaisa kuģu ekspluatanta apliecības piešķiršanā un turpmākajos pārraudzības pasākumos.”

Maltas Civilās aviācijas pārvaldes ģenerāldirektors kapteinis Čārlzs Peiss norādīja: „Pagodinoši, ka Wizz Air ir viena no lidsabiedrībām, kas par vienu no galvenajām saimnieciskās darbības vietām izvēlas Maltu. Civilās aviācijas pārvaldes komandas darbs un pieeja atkal ir pierādījusi, ka tā ir uzvaroša formula. Gribu izmantot šo iespēju, lai pateiktos Wizz Air vadītājam un valdei par uzticēšanos, un nepacietīgi vēlos sadarboties ar Eiropas Aviācijas drošības aģentūru un Wizz Air gaisa kuģu ekspluatanta apliecības un ekspluatācijas atļaujas piešķiršanā.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.59463906sec.