«airBaltic» iegūst IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvu

Starptautiskā Gaisa satiksmes asociācija (IATA) paziņojusi, ka Latvijas lidsabiedrība airBaltic saņēmusi Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvu (Diversity & Inclusion Team Award), kuras pasniegšanas ceremonija norisinājās ikgadējās IATA kopsapulces laikā Dohā, Katarā.

Martins Gauss (Martin Gauss), airBaltic izpilddirektors: “Mēs esam patiesi lepni saņemt šo nozīmīgo balvu. Uzņēmuma pamatvērtības – Mēs nodrošinām. Mēs rūpējamies. Mēs augam. – atspoguļo mūsu nostāju attiecībā pret pasauli mums apkārt. Runājot par daudzveidību, mūsu uzņēmums rāda piemēru ne tikai aviācijas nozarei, bet arī Latvijai un Eiropai.”

IATA ģenerāldirektors Villijs Volšs (Willie Walsh): “Es apsveicu airBaltic un visus 2022. gada Daudzveidības un iekļaujošu balvu uzvarētājus. Viņi ir skaidrs pierādījums tam, ka aviācijas nozare ir apņēmusies uzlabot dzimumu daudzveidību. Vēl svarīgāk ir tas, ka viņi sniedz iedvesmu vēl straujāk veicināt ambiciozākās izmaiņas. Dzimumu līdzsvara sasniegšana ir pareiza rīcība, un tas nāk par labu uzņēmējdarbībai. Patiesībā tas nekad nav bijis vēl svarīgāk, jo mums vajag, lai aviācijas nozare būtu vienlīdz pievilcīga karjeras izvēle sievietēm un vīriešiem, ņemot vērā aizvien straujāku ceļošanas ierobežojumu atcelšanu pēc Covid-19.”

Kopumā kopš 2013. gada airBaltic darbinieku vidū visā uzņēmumā saglabājusi pilnīgu dzimumu līdzvērtību. Šobrīd 47% no visiem airBaltic darbiniekiem ir sievietes. Tajā pat laikā arī vairāk nekā 45% no airBaltic augstākā līmeņa vadības pārstāvjiem ir sievietes.

IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balva ir radīta, lai godinātu lidsabiedrības, kuras savā daudzveidībā piedzīvojušas reālas izmaiņas, pateicoties darbam, kas paveikts attiecībā uz daudzveidību un iekļaušanu. IATA Daudzveidības un iekļaujošu balvu mērķis ir novērtēt lielisko darbu, kas tiek darīts, lai attīstītu nozari nākotnē. 2019. gadā ieviestās balvas tiek piešķirtas trīs kategorijās un tās izvērtē neatkarīga žūrija.

Šobrīd lidsabiedrība nodarbina kopumā vairāk kā 1 800 darbiniekus. airBaltic turpina aktīvu personāla atlasi un šobrīd ir vairāk nekā 40 brīvu vakanču, kurās kopumā tiek meklēti vairāk nekā 300 papildu darbinieki. Lai iegūtu papildu informāciju par darba iespējām airBaltic, apmeklējiet vietni http://careers.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.6199429sec.