«airBaltic» saņem Zelta novērtējumu 2022. gada Ilgtspējas indeksā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2022. gada Ilgtspējas indeksā saņēmusi novērtējumu Zelta kategorijā. Šī ir otrā reize, kad airBaltic piedalījās novērtēšanā. Pagājušajā gadā airBaltic saņēma novērtējumu Sudraba kategorijā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Ilgtspēja ir viens no galvenajiem mūsu darbības virzītājiem. Tāpēc esam iepriecināti, ka arī šogad mūsu centieni dažādu ilgtspējību veicinošu pasākumu ieviešanā ir novērtēti. Mūsu mērķis ir turpināt līdzšinējās izaugsmes ceļu, kā arī aizvien ieviest jaunus risinājumus, lai nākošā gada Ilgtspējas indeksā sasniegtu augstāko novērtējuma kategoriju. Mēs domājam zaļāk, mēs lidojam zaļāk.”

Dace Helmane, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja: “Ilgtspējas indeksa zelta kategorijā ierindojas tie uzņēmumi, kuri izpildījuši vismaz 80% kritēriju prasību. Tie demonstrē atklātību un caurskatāmību, mērķtiecīgi plānojot un īstenojot atbildīgu attieksmi ne tikai pret saviem darbiniekiem un klientiem, bet rūpējoties arī par vides ilgtspēju. Ikviens atbildīgs uzņēmums apzinās, ka ilgtspēja prasa nemitīgu esošo aktivitāšu pārskatīšanu un uzlabojumus, tāpēc svarīgi neapstāties pie sasniegtā un izvirzīt arvien jaunus un izaicinošus mērķus.”

Ilgtspējas indekss ir stratēģisks vadības instruments, kura pamatā ir starptautiski atzīta metodoloģija. Tas palīdz Latvijas uzņēmumiem diagnosticēt savas darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni. Vienlaikus tas sabiedrībai, valsts un nevalstiskajām organizācijām sniedz objektīvus kritērijus, lai uzslavētu un atbalstītu tādus uzņēmumus, kuri palīdz stiprināt Latvijas ekonomiku ilgtermiņā. Ilgtspējas indeksa dalībnieki demonstrē drosmi, atklātību un apņemšanos pilnveidot savu sniegumu. Šādas organizācijas var ne tikai ietekmēt savas nozares attīstību, bet arī sekmēt valsts ilgtspēju kopumā.

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ir publiskojusi savu ikgadējo ilgtspējas ziņojumu, kurā apkopota informācija par airBaltic un tās meitasuzņēmumu ilgtspējas rādītājiem 2021. gadā. Detalizēts airBaltic ilgtspējas ziņojums ir pieejams lidsabiedrības mājaslapā: https://bit.ly/3u7xRfs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12171912sec.