«airBaltic» noslēdz Pilsētu kolekciju, vietnē «OpenSea» veiksmīgi izdodot četrpadsmitos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT

16. augustā tika noslēgta pirmā airBaltic NFT kolekcija, izdodot jau četrpadsmitos airBaltic Pilsētu kolekcijas neaizstājamos blokķēžu žetonus. Jaunais NFT ir pieejams vietnē OpenSea par fiksētu cenu 0,1 Ether. Kopumā 100 jaunas, unikālas, kolekcionējamas airBaltic Pilsētu kolekcijas kopijas iespējams iegādāties šeit: https://opensea.io/airBaltic.

Četrpadsmitais airBaltic izdevums ir digitāls mākslas darbs, kurā attēlota viena no Latvijas mīlētākajām pilsētām – Rīga. Skaistā Latvijas galvaspilsēta ir mājvieta vēsturiskajam Brīvības piemineklim, skaistajām jūgendstila ēkām un modernajai Latvijas Nacionālajai bibliotēkai. 2018. gadā, godinot Latvijas simtgadi, airBaltic aicināja ikvienu balsot par savām iemīļotākajām Latvijas pilsētām, kuru vārdos tika nodēvētas lidsabiedrības Airbus A220-300 lidmašīnas. Lai iegūtu plašāku informāciju par airBaltic NFT Pilsētas kolekcijas četrpadsmito izdevumu, Rīga, lūdzam apmeklēt airBaltic blogu: https://blog.airbaltic.com/lv/airbaltic-nft-pilsetas-kolekcija-cetrpadsmitais-izdevums-riga/.

airBaltic 2021. gada 14. aprīlī kļuva par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas izdevusi neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token). Lidsabiedrība izdevusi ierobežota daudzuma NFT, kuros attēlota Airbus A220-300 lidmašīna ar tās reģistrācijas numuru, kā arī mākslas darbs ar vienu no Latvijas iemīļotākajām pilsētām – Kuldīgu. Kopš tā laika airBaltic izdevusi vēl trīspadsmit digitālus mākslas darbus, godinot iemīļotās Latvijas pilsētas – Cēsis, Alūksni, Liepāju, Bausku, Siguldu, Jelgavu, Ogri, Valmieru, Gulbeni, Smilteni, Līvānus, Jūrmalu un tagad Rīgu.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin. Tagad sadarbībā ar pakalpojumu sniedzēju BitPay airBaltic pieņem arī citas kriptovalūtas, tostarp Bitcoin Cash, Etherun Dogecoin, biļešu iegādēm, kas veiktas lidsabiedrības mājaslapā.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic 2022. gada maijā izziņoja par plāniem izdot jaunu neaizstājamo blokķēžu žetonu jeb NFT (non-fungible token) kolekciju Planies, kurā būs 10 000 unikāli animācijas lidmašīnu dizaini. NFT īpašnieki varēs saņemt airBaltic Club punktus un citas lojalitātes programmas priekšrocības. airBaltic City Collection NFT īpašnieki varēs saņemt Planies NFT bez maksas.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt Planies NFT Kluba mājaslapu https://www.planiesnft.com/, kā arī Twitter kontu @PlaniesNFT un Discord klubu vietnē https://discord.gg/37E53cQ4fH.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14781094sec.