«airBaltic» piedalās un vada daudzveidības un iekļaušanas paneļdiskusiju IATA konferencē «Wings of Change Europe 2022»

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šonedēļ piedalās Starptautiskās Gaisa satiksmes asociācijas (IATA) konferencē Wings of Change Europe 2022 Stambulā, Turcijā. Šajā pasākumā Martins Gauss vadīja paneļdiskusiju par to, kā daudzveidība un iekļaušana var veicināt biznesa izaugsmi.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “airBaltic 2022. gada jūnijā Dohā, Katarā, saņēma IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvu (Diversity & Inclusion Team Award). Tā ir ļoti augsta, globāla mēroga atzinība par mūsu centieniem. Šodien man bija tas gods vadīt šo paneļdiskusiju un iesaistīties diskusijās ar citu lidsabiedrību izpilddirektorēm par daudzveidību, iekļaušanu un to lomu ilgtspējīgā biznesa izaugsmē.”

“airBaltic ir lepna veicināt daudzveidību un iekļaušanu aviācijas nozarē. Pirms trim gadiem mēs parakstījām IATA 25by25 iniciatīvu, apliecinot savu apņemšanos palielināt sieviešu pārstāvību vadošos amatos un jomās, kur sievietes šajā nozarē tradicionāli ir mazāk pārstāvētas,” piebilst Martins Gauss.

Paneļdiskusiju vadīja Martins Gauss, bet starp tās dalībniekiem bija Geliza Ezterka (Güliz Öztürk), Pegasus Airlines izpilddirektore un Juhanna Berji (Jóhanna á Bergi), Atlantic Airways izpilddirektore.

Kopumā kopš 2013. gada airBaltic darbinieku vidū visā uzņēmumā saglabājusi pilnīgu dzimumu līdzvērtību. Šobrīd 47% no visiem airBaltic darbiniekiem ir sievietes. Tajā pat laikā arī vairāk nekā 45% no airBaltic augstākā līmeņa vadības pārstāvjiem ir sievietes.

Šobrīd lidsabiedrība nodarbina kopumā vairāk nekā 2 100 darbiniekus. airBaltic turpina aktīvu personāla atlasi, un šobrīd ir vairāk nekā 30 brīvu vakanču, kurās kopumā tiek meklēti vairāk nekā 350 papildu darbinieki. Lai iegūtu papildu informāciju par darba iespējām airBaltic, apmeklējiet vietni http://careers.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61910391sec.