Trīspadsmit studenti absolvē «airBaltic» Pilotu akadēmiju

2022. gada 14. novembrī trīspadsmit studenti absolvēja Latvijas lidsabiedrības airBaltic Pilotu akadēmiju. Absolventi pēc pilna laika komerciālā pilota programmas pabeigšanas saņem komercpilota apliecību. Turklāt jau 16. grupa ar 15 studentiem uzsāka profesionālās pilota studijas.

airBaltic operatīvās vadības direktors Pauls Cālītis norāda: “Mēs lepojamies ar jaunāko Pilotu akadēmijas absolventu grupu. Lai drīzumā pievienotos airBaltic komandai, daļa no absolventiem šomēnes uzsāks papildu apmācības. Patīkami starp absolventiem redzēt ne tikai vīriešus, bet arī sievietes, kas pierāda, ka pieprasījums pēc pilotu profesijas un studijām akadēmijā nepārtraukti palielinās neatkarīgi no dzimuma.”

“Turklāt augsti kvalificēti darbinieki ir viens no svarīgākajiem veiksmīgas darbības faktoriem jebkurā lidsabiedrībā. Mēs arī sveicam jaunos un apņēmīgos 16. grupas studentus, kas šodien uzsākuši mācības,” saka Cālītis.

15. grupas absolventi pārstāv tādas valstis kā Igauniju, Somiju, Franciju, Vāciju, Latviju, Lietuvu un Spāniju. Sadalījums pa dzimumiem ir trīs sievietes un desmit vīrieši. Savukārt 16. grupas studenti pārstāv Austriju, Igauniju, Franciju, Vāciju, Latviju, Lietuvu un Spāniju, bet sadalījums pa dzimumiem ir trīs sievietes un 12 vīrieši.

Šobrīd kopumā airBaltic Pilotu akadēmijā ir 71 aktīvs students. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču ir arī studenti no citām ES valstīm, tai skaitā Vācijas, Francijas, Somijas, Spānijas un Itālijas. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic pievienojušies 65 studenti.

Kopš 2022. gada maija airBaltic Pilotu akadēmija uzlabojusi maksājumu struktūru tās komerciālo pilotu studiju programmai. Tādējādi tagad pēc veiksmīga uzņēmuma vērtējuma saņemšanas airBaltic finansēs ievērojamu daļu no studiju maksas.

airBaltic Pilotu akadēmijas studentiem būs jāsedz mācību maksa līdz privātās pilota licences iegūšanai, šīm izmaksām veidojot aptuveni 15 000 eiro. Pēc airBaltic pilotu novērtējuma saņemšanas un kļūšanas par uzņēmuma darbinieku lidsabiedrība nodrošinās finansējumu pārējām studijām.

Vairāk informācija par airBaltic Pilotu akadēmiju: www.pilotacademy.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74923706sec.