Ģimene par zvaniem uz lidsabiedrību saņem iespaidīgu telefona rēķinu

Neparedzēti apstākļi, kļūda uzvārdā vai vārdā, nepareizi datumi – šādas ķibeles mēdz gadīties ne reizi vien, pērkot aviobiļetes. Un viens no variantiem, kā atrisināt problēmu, ir zvanus uz konkrēto lidsabiedrību. Bet, kā izrādās, tas var būt gana dārgs prieks, vēsta “Simpleflying.com”.

Lūiss Ričardsons bija ieplānojis 2021. gada augustā doties brīvdienās kopā ar ģimeni uz Malagu Spānijā. Viņš izvēlējās lidsabiedrības “Wizz Air” lidojumu no Lutonas uz Malagu, bet dažādi apstākļu dēļ ceļojums bija jāpārceļ uz gadu.

Ģimenes tēvs sazinājies ar lidsabiedrības Apvienotās Karalistes zvanu centru, un tur saņēma pretrunīgu informāciju par veicamajām darbībām.

Galu galā risinājums tika rasts – papildus iepriekš samaksātajām 975 mārciņām bija jāpiemaksā vēl 450 mārciņas. Bet tas nāca vēl viens pārsteigums – telefona rēķins par 220 mārciņām.

Lidsabiedrību zvanu centri pārsvarā ir paaugstinātas maksas pakalpojums. Apvienotajā Karalistē, zvanot uz paaugstinātas maksas telefoniem, jārēķinās, ka var tikt iekasēta maksa līdz pat 3,60 mārciņām par minūti. Pašā “Wizz Air” vietnē norādīts, ka maksa par minūti ir 1,45 mārciņas. Bet, Ričardsons, risinot savas problēmas, veica piecus zvanus uz “Wizz Air”, un kopumā norunāja apmēram 100 minūtes.

Starp citu, nesen “wizz Air” nonāca Apvienotās Karalistes Civilās aviācijas iestādes (CAA) uzmanības lokā kā sliktākā lidsabiedrība strīdu risināšanā. Tā, piemēram, 2022. gada trešajā ceturksnī lidsabiedrība saņēmusi 811 sūdzības uz miljonu pasažieriem. Citām lidsabiedrībām sūdzību skaits ir uz pusi mazāks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15243101sec.