Neapmierināts pasažieris nosūta uz «Wizz Air» biroju tiesu izpildītājus

Kāds neapmierināts pasažieris nosūtījis tiesu izpildītājus uz Ungārijas zemo cenu lidsabiedrības “Wizz Air” biroju Lutonas lidostā, lai piedzītu naudu, vēsta portāls “Simpleflying.com”.

Rasels Kvirks un viņa ģimene rezervēja lidsabiedrības “Wizz Air” lidojumu no Lutonas uz Faru lidostu Portugālē 2022, gada maijā. Īsi pirms lidojuma tās pašas dienas rītā viņiem paziņoja, ka tas ir atcelts, un nav piedāvātas arī alternatīvas.

Ģimene jau bija samaksājusi par viesnīcu un transfēriem, tādēļ tika nolemts rezervēt citas lidsabiedrības lidojumu. Kopā šis ceļojums – neatceļamā viesnīcas rezervācija, transfēri un jaunās lidojumu biļetes ģimenei izmaksāja ap 4500 britu mārciņām.

Lai gan lidsabiedrība vēlāk atgrieza naudu par nenotikušo lidojumu, Rasels Kvirks vērsās pret “Wizz Air” tiesā, lai piedzītu papildus izdevumus, taču tās lēmumu lidsabiedrība esot ignorējusi.

Beigu beigās neapmierinātais pasažieris vērsās pie tiesu izpildītājiem, kas devās uz Lutonas lidostā esošo “Wizz Air” biroju, lai atgūtu naudu. Ja nebūtu varēts atgūt naudu,  tad tiesu izpildītāji bija pilnvaroti ņemt citas lietas, piemēram, biroja krēslus, galdus un datorus.

Pēc šī incidenta nauda esot atgriezta, tiesa gan, nav informācijas, vai tieši prasības cēlājam, vai arī tiesu izpildītājiem. Pati lidsabiedrība vēstījusi, ka šajā situācijā kaut kas esot nogājis greizi, un lidsabiedrība nav pietiekami ātri reaģējusi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44574809sec.