Neapmierināts pasažieris nosūta uz «Wizz Air» biroju tiesu izpildītājus

Kāds neapmierināts pasažieris nosūtījis tiesu izpildītājus uz Ungārijas zemo cenu lidsabiedrības “Wizz Air” biroju Lutonas lidostā, lai piedzītu naudu, vēsta portāls “Simpleflying.com”.

Rasels Kvirks un viņa ģimene rezervēja lidsabiedrības “Wizz Air” lidojumu no Lutonas uz Faru lidostu Portugālē 2022, gada maijā. Īsi pirms lidojuma tās pašas dienas rītā viņiem paziņoja, ka tas ir atcelts, un nav piedāvātas arī alternatīvas.

Ģimene jau bija samaksājusi par viesnīcu un transfēriem, tādēļ tika nolemts rezervēt citas lidsabiedrības lidojumu. Kopā šis ceļojums – neatceļamā viesnīcas rezervācija, transfēri un jaunās lidojumu biļetes ģimenei izmaksāja ap 4500 britu mārciņām.

Lai gan lidsabiedrība vēlāk atgrieza naudu par nenotikušo lidojumu, Rasels Kvirks vērsās pret “Wizz Air” tiesā, lai piedzītu papildus izdevumus, taču tās lēmumu lidsabiedrība esot ignorējusi.

Beigu beigās neapmierinātais pasažieris vērsās pie tiesu izpildītājiem, kas devās uz Lutonas lidostā esošo “Wizz Air” biroju, lai atgūtu naudu. Ja nebūtu varēts atgūt naudu,  tad tiesu izpildītāji bija pilnvaroti ņemt citas lietas, piemēram, biroja krēslus, galdus un datorus.

Pēc šī incidenta nauda esot atgriezta, tiesa gan, nav informācijas, vai tieši prasības cēlājam, vai arī tiesu izpildītājiem. Pati lidsabiedrība vēstījusi, ka šajā situācijā kaut kas esot nogājis greizi, un lidsabiedrība nav pietiekami ātri reaģējusi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4421351sec.