«airBaltic» piedalās Parīzes Blokķēdes Nedēļā 2023

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šonedēļ piedalās Parīzes Blokķēdes Nedēļā 2023 (Paris Blockchain Week 2023), kas Francijas galvaspilsētā Parīzē norisinās no 2023. gada 20. līdz 24. martam.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “2022. gada oktobrī mēs izdevām mūsu NFT kolekciju Planies, kas kopš tā laika guvusi ievērojamu starptautisku atzinību. airBaltic ir viena no vadošajām lidsabiedrībām NFT jomā aviācijas nozarē, un mēs esam pateicīgi, ka esam uzaicināti dažādās vietās pasaulē dalīties stāstā par mūsu Web3 ceļojumu.”

“Mēs lidojumus nodrošinām jau gandrīz 28 gadus, un airBaltic vienmēr ir bijusi inovatīva un savā ziņā revolucionāra lidsabiedrība – vienmēr un regulāri meklējot jaunus veidus, kā ieviest jauninājumus un iedvesmot citus. Tāpēc priecājamies piedalīties Parīzes Blokķēdes Nedēļā 2023 ar savu pieredzi kā zīmolam, kas veicina Web3 pārmaiņas pasaulē,” piebilda Martins Gauss.

Pasākuma laikā Martins Gauss piedalījās paneļdiskusijā par zīmoliem, kas veicina Web3 pārmaiņas. Diskusiju vadīja Hārvardas Biznesa skolas izpilddirektore, un citu diskusiju dalībnieku vidū bija Partouche Multiverse dibinātājs, Parīzes Saint-Germain un tā fonda zīmola vadītājs un izpilddirektora vietnieks, kā arī AXA inovāciju, metaversa un Web3 viceprezidents. Turklāt airBaltic Web3 projekta vadītājs Artūrs Garais piedalījās citā paneļdiskusijā par to, kā zīmoli izmanto NFT.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin un citas kriptovalūtas. 2021. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas izdeva NFT.

Lidsabiedrības otro NFT kolekciju Planies veido unikāli animācijas lidmašīnu dizaini, un kopumā Ethereum blokķēdē izdoti 10 000 unikālu Planies. Ikviens jautrais Planie ir unikāls mākslas darbs, kuru veido 180 dažādi elementi, tai skaitā spārni, dzinēji, mute, acis un daudz kas cits.

Lai kolekcionāriem pievienotu papildu vērtību, visi Planies īpašnieki var saņemt dažādus ar ceļošanu saistītus airBaltic Club lojalitātes programmas labumus, tai skaitā punktus, vaučerus un citas pārsteidzošas privilēģijas.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt Planies NFT Kluba mājaslapu https://www.planiesnft.com/, kā arī Twitter kontu @PlaniesNFT un Discord klubu vietnē https://discord.gg/37E53cQ4fH.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52315879sec.