airBaltic atklāj papildināto tehniskās prakses programmu SkyTech

8.06.2023, paplašinot daudzveidīgo apmācību un prakses programmu klāstu, Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic atklāja papildināto tehniskās prakses programmu SkyTech tās tehniskajā nodaļā. Šī programma piedāvā unikālu iespēju iegūt praktisku pieredzi, strādājot kopā ar pieredzējušiem airBaltic tehniķiem un veicot lidmašīnu mehānisko sistēmu diagnostiku, remontu un apkopi. Prakses gaitas sāka 15 studenti.

airBaltic vecākais viceprezidents tehniskās vadības jautājumos Andris Vaivads saka: “Mēs ar prieku atjaunojam mūsu tehniskās prakses programmu, kas nodrošina lielisku pieredzi, strādājot kopā ar mūsu pieredzējušajiem tehniķiem. SkyTech ne tikai palīdz attīstīt nākamās paaudzes aviācijas profesionāļus, bet arī atbalsta airBaltic tehnisko darbību, mums turpinot paplašināt mūsu floti un maršrutu tīklu.”

Tehniskās prakses programma ir paredzēta kandidātiem, kuriem ir visaptveroša izpratne par lidaparātu konstrukcijām, sistēmām un mehāniku, tai skaitā to lidojumderīgumu. Mācekļa prakse SkyTech ir izaicinoša un lieliska pieredze, kas nodrošina praktisku apmācību visos lidaparātu apkopes aspektos.

Programma piedāvā mācekļiem aizraujošu iespēju strādāt ar videi draudzīgākajām, efektīvākajām un modernākajām lidmašīnām Airbus A220-300 un uzzināt par jaunākajām tehnoloģijām aviācijas nozarē. Tā ir arī iespēja topošajiem tehniķiem attīstīt karjeru aviācijā un pilnveidot savas prasmes atbalstošā un dinamiskā vidē.

Mācekļiem tiek sniegta iespēja izvēlēties no trīs programmas apakšnodaļām, kas izveidotas gan teorētisko zināšanu, gan praktisko iemaņu attīstīšanai un nostiprināšanai:
• Mācekļa prakse skolā – teorētisko zināšanu paplašināšanai;
• Māceklis lidaparātu tehniskajā apkopē – bāzes apkope, tekošā apkope vai darbs darbnīcās līdz pat divpadsmit mēnešus ilgā programmā. Iekļauj rotācijas un praktisko apmācību;
• Māceklis apkopes atbalstā – prakse inženierijas un plānošanas vai loģistikas nodaļā sešu mēnešu ilgā programmā.

Lai uzzinātu vairāk par darba iespējām lidsabiedrībā, apmeklējiet https://careers.airbaltic.com.
airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.59180498sec.