Japānas dzelzceļa kompanija publiski atvainojusies, ka vilciens aizbraucis 20 sekundes pirms grafika

Visiem ir zināms, ka Japānas iedzīvotāji ir punktuāli un ļoti pieklājīgi. Tomēr šīs abas īpašības īpaši tikušas izceltas pagājušajā nedēļā, kad pasaules uzmanību pievērsis iepriekš teju nedzirdēts notikums - dzelzceļa kompānija publiski atvainojusies par to, ka kāds vilciens aizvēris durvis un aizbraucis... 20 sekundes pirms grafikā paredzētā laika.

Kompānija vēstī, ka "ļoti nožēlo" un "dziļi atvainojas" visiem pasažieriem par to, ka vilciens, kam attiešana bija paredzēta 9:44:40, aizbrauca 9:44:20. Tā skaidro, ka vilciena komanda nav kārtīgi pārbaudījusi attiešanas grafiku un par atgadījumu tai ir izteikts pieprasījums turpmāk ļoti strikti sekot procedūrām.

Notikušā nenozīmīgumu uzsver arī fakts, ka nākamais vilciens piestāja pēc četrām minūtēm un pasažieri, kas "nokavēja" iepriekšējo, varēja doties ceļā jau pāris minūtes vēlāk... Tāpat arī par vilciena ātrāko attiešanu nav tikusi saņemta neviena sūdzība - un, iespējams, neviens no pasažieriem to pat nepamanīja.

Konkrētā vilcienu līnija starp Tokiju un Tsukubas pilsētu gadā pārvadā aptuveni 130 miljonus pasažieru.

Lai arī lielākajai daļai pasaules šis 20 sekundes ilgais novirzījums no grafika liekas īpaši smieklīgs, jāņem vērā arī fakts, ka Japānas vilcieni ir īpaši punktuāli - tieši tāpēc arī vilcienu attiešanas laiks ir norādīts pat ar sekundēm.

Protams, tas nemaina faktu, ka sociālajos medijos šis atgadījums ir "aizgājis" un cilvēki aktīvi diskutē par to, kāpēc šāda līmeņa sabiedriskā transporta iespējas nav pieejamas arī viņiem. Daudzi pat uzsver, ka vēlētos pārvākties uz Japānu, ņemot vērā to, ka viņu sabiedriskais transports nereti kavējot pat pusstundu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.442451sec.