«Lux Express» ieviesīs paaugstināta komforta autobusus maršrutos Baltijā

Reaģējot uz Covid-19 pandēmiju, starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" šoruden ir papildinājis maršrutus Tallina–Rīga un Rīga–Viļņa ar paaugstināta komforta autobusiem.

Jaunie autobusi ļaus nodrošināt gan lielāku komfortu, gan lielāku drošību pasažieriem. Jaunajos autobusos ir mazāk sēdvietu ar lielāku komfortu, papildus tas sniedz lielāku privātumu.

"Covid-19 pandēmija ir visai būtiski ietekmējusi pasažieru pārvadājumus visā pasaulē, un "Lux Express" aktīvi seko līdzi izmaiņām nozarē un pasažieru ieradumos. Pasažieri ir kļuvuši gan piesardzīgāki, gan izvēlīgāki savu ceļojumu izvēlē. Savukārt pārvadātāju atbildība Covid-19 apstākļos ir vēl vairāk palielinājusies – mūsu uzdevums tagad ir nodrošināt vēl lielāku drošību un vēl lielākas ērtības gan autobusu vadītājiem, gan pasažieriem. Līdz ar to esam papildinājuši mūsu maršrutus Tallina–Rīga un Rīga–Viļņa ar paaugstināta komforta autobusiem. Tajos ir mazāk vietu nekā ierastajos, kas kursē šajos maršrutos, tomēr visas sēdvietas ir ar lielāku komfortu," saka "Lux Express" starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels.

Viņš piebilst, ka pašreiz, lai arī ir vērojams pārvadāto pasažieru skaita kritums salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tomēr Baltijas valstu tirgus ir tas, kur redzama stabilitāte. "Ja pandēmijas situācija pēkšņi nepasliktināsies, uz nākotni varam skatīties ar piesardzīgu optimismu," secina R. Remmels.

Paaugstināta komforta autobusi kursēs ikdienas, no Tallinas uz Rīgu katru dienu plkst. 10:00 (izņemot trešdienas), no Rīgas uz Tallinu katru dienu plkst. 15:00 (izņemot ceturtdienas). Savukārt no Viļņas uz Rīgu katru dienu plkst. 10:00 (izņemot ceturtdienas) un no Rīgas uz Viļņu katru dienu plkst. 15:00 (izņemot ceturtdienas). Izņēmumi ir saistīti ar autobusu apkopi.

Lai paaugstinātu pasažieru un vadītāju drošību, "Lux Express" pilnīgi visos autobusos ir ieviesis četru pakāpju drošības sistēmu. Autobusos ir pieejams roku dezinfekcijas līdzeklis pie priekšējām un vidējām durvīm. Pasažieriem katrā autobusā ir pieejamas sejas aizsargmaskas, kuras var palūgt autobusa vadītājam un izmantot nepieciešamības gadījumā. Tāpat ir ieviesta jauna sēdvietu klase "dubultais krēsls" un ikviens pasažieris var to izmantot, samaksājot 1,5 biļetes cenas. Turklāt visi "Lux Express" autobusi pēc katra brauciena tiek pastiprināti tīrīti un dezinficēti.

"Lux Express Latvia" pieder Igaunijā reģistrētajam uzņēmumam "Lux Express Estonia".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24518394sec.