«FlixBus» divi gadi Baltijas valstī un jau desmit starptautiskas līnijas

Eiropas vadošais starppilsētu autobusu operators “FlixBus”, svinot divu gadu jubileju Baltijas valstīs, piedāvā jau desmit starptautiskas līnijas, kas savieno 31 galamērķi, tostarp Varšavu, Kauņu, Prāgu vai Berlīni.

No 14. jūlija kursē jauna līnija 1234/N1234 Tallina-Rīga-Viļņa, kuru apkalpos jauns autobusu partneris – “Estonian Lines”. Ērto starpsavienojumu sistēmu dēļ, Baltijas klientiem tagad tiek nodrošināta viegla pieeja gandrīz visam “FlixBus” Eiropas tīklam.

“Jau no pirmssākumiem Baltijas valstis mums ir bijušas ļoti nozīmīgs reģions. Savu darbību uzsākām pandēmijas laikā, kas tūrisma nozarei bija ļoti smags periods. Reģiona nozīme pieauga arī pēc kara sākuma Ukrainā, jo daudzi cilvēki, kas bēg no Ukrainas, arī ar “FlixBus”,  atraduši patvērumu Baltijas valstīs,” saka “FlixBus” Baltijas, Polijas un Ukrainas izpilddirektors Mihals Lemans, “mēs saskatām pieaugošu pieprasījumu pēc izdevīgiem un ērtiem autobusu pakalpojumiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.”

Lai veicinātu iedzīvotājus izmēģināt uzņēmuma pakalpojumus, “FlixBus” nolēmis savu jubileju nosvinēt, īstenojot īpašu cenu akciju saviem klientiem no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, piedāvājot biļetes sākot no 2,99 eiro Baltijas valstu iekšienē un no 9,99 EUR citos pārrobežu savienojumos. Akcija ilgs no 13. jūlija līdz visas akcijas biļetes būs izpārdotas.

Tallina kā jauns FlixBus mezgls

Tallina pašreiz kļuvusi par galveno “FlixBus” centru Baltijas valstīs. Turklāt uzņēmums nolēmis Igaunijas galvaspilsētā atvērt arī reģionā pirmo “FlixShop”, kas paredz to, ka pasažieriem būs iespēja vieglāk piekļūt informācijai, papildu palīdzībai un bezsaistes tirdzniecībai. Pirmais “FlixShop” reģionā tiks atvērts 2022. gada 25. jūlijā un atradīsies blakus Tallinas galvenajai autoostai.

Viegli lietojams un par pieņemamu cenu

Kā ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums “FlixBus” pēdējos gados izmantojis arvien vairāk jauno tehnoloģisko risinājumu, kas vēl vairāk atvieglo “FlixBus” pakalpojumu izmantošanu, sākot no biļetes iegādes brīža līdz ērtai, visaptverošai rezervācijas vadībai. Piemēram, pasažieri var izmantot sēdvietu rezervēšanas sistēmu, automātisku naudas atmaksas iespēju par biļeti (ja ir mainījušies plāni un nepieciešams atcelt braucienu), kā arī "Kur ir mans FlixBus?" funkciju, kas ļauj pārbaudīt autobusa atrašanās vietu reāllaikā. “FlixBus” transportlīdzekļi ir ērti, piedāvājot pietiekami plašu vietu kājām, elektrības rozetes, tualeti un bezmaksas Wi-Fi pieeju.

Biļetes jaunajās “FlixBus” Baltijas līnijās, kā arī savienojumos ar dažādām Eiropas valstīm ir viegli rezervējamas. Tās pieejamas tiešsaistes vietnē https://www.flixbus.ee/, mobilajā “FlixBus” lietotnē vai sadarbības aģentūrās. Elastīga rezervācijas pārcelšana vai atcelšana iespējama līdz pat 15 minūtēm pirms izbraukšanas. Bagāža pārvadāšana ir bez maksas, kā arī nav nepieciešams iegādāto biļeti izdrukāt, jo reģistrācija braucieniem notiek ar QR kodu viedtālrunī.

Dažādi biznesa risinājumi dažādām vajadzībām

“FlixBus” pamatdarbības modelis balstīts uz ciešu sadarbību ar vietējiem autobusu pārvadātājiem, kur “FlixBus” ir atbildīgs par tīkla plānošanu, tehnoloģijām, cenām, mārketingu, pārdošanu, bet partneri nodrošina ikdienas darbības, tostarp autobusus un vadītājus.

“FlixBus” pašreiz turpina veidot partnerattiecības ar vietējiem autobusu uzņēmumiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Autobusa partneru lielākā priekšrocība, sadarbojoties ar “FlixBus”, ir elastība, jo pārdodot biļetes, pats partneris var plānot, kurus maršrutus ievietos sistēmā, cik sēdvietas piedāvās un par kādu cenu būs biļetes. Tas ļauj izmantot mazāka izmēra transportlīdzekļus, kā arī savlaicīgi paredzēt pasažieru plūsmu.

“Mēs zinām, ka šie divi gadi patiesībā ir mūsu ceļojuma sākums Baltijas valstīs, un esam priecīgi, ka pamazām iegūstam arvien lielāku pasažieru uzticību, kas ļauj veidot sadarbību ar jauniem autobusu partneriem no Baltijas valstīm, lai kopā varētu piedāvāt pieejamu un ilgtspējīgu mobilitāti šajā reģionā,” piebilst Lemāns.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16526222sec.