LDz piedāvā modernāko biļešu iegādi Eiropā

Sākot ar šī gada 6.jūniju pasažieri, kuri iegādāsies vilciena biļetes uz Maskavu vai Sanktpēterburgu internetā, uz vilcienu varēs doties ņemot līdzi tikai pasi, jo reģistrēšanās tiks veikta elektroniski.
Turpmāk pasažieriem, kuri iegādājušies biļetes internetā šajos virzienos, vairs nebūs jādodas uz kasi, lai to saņemtu. Pasažiera dati biļetes pirkšanas brīdī tiks iekļauti datu bāzē un būs pieejami vilciena pavadonim, kurš pirms iekāpšanas vien palūgs uzrādīt pasažiera pasi.
"Ieviešot šo pakalpojumu mēs varam būt lepni, ka esam apsteiguši mūsu kolēģus ne tikai NVS valstīs, bet arī Rietumeiropā. Biļešu iegādi internetā piedāvā vairāki dzelzceļi, tomēr mēs esam spēruši soli tālāk - padarot ceļojumus ar vilcienu vienkāršākus un ērtākus," norāda VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) prezidents Uģis Magonis.
Jaunais pakalpojums dod iespēju, iegādājoties biļeti internetā, reģistrēties braucienam elektroniski. Veicot pasūtījumu, klients var reģistrēties braucienam vai atteikties no šī pakalpojuma. Ja klients veicis elektronisko reģistrāciju, tad brauciena dienā pasažieris var doties uz vilcienu, ņemot līdzi tikai pasi. Ja, veicot pasūtījumu, klients atteicies no elektroniskās reģistrācijas, tad tāpat kā līdz šim pasažierim nepieciešams doties uz kasi un līdz vilciena atiešanai un saņemt internetā iegādāto biļeti.
Pasažieriem reizēm nepieciešama kāda informācija no pasūtījuma apstiprinājuma, tāpēc LDz aicina drošības labad tomēr paņemt līdzi reģistrācijas izdrukas.
Iegādāties biļetes internetā ir ne tikai ērtāk, bet arī lētāk, jo komisijas nodeva par internetā iegādāto braukšanas dokumentu noformēšanu netiks iekasēta. Internetā var iegādāties biļetes braucieniem uz Maskavu, Sanktpēterburgu un arī Minsku, tomēr pagaidām elektroniski reģistrēties vilcienam Rīga-Minska vēl nav iespējams.
Iepazīties ar elektroniskās reģistrācijas noteikumiem, kā arī iegūt sīkāku informāciju par pakalpojumu iespējams interneta vietnē www.ldz.lv, Rīgas Centrālajā stacijā vai LDz Uzziņās pa tālruni 1181.
Koncerns Latvijas dzelzceļš sastāv no valdošā uzņēmuma VAS Latvijas dzelzceļš un piecām meitassabiedrībām - AS LatRailNet, kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, SIA LDz Cargo, kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus; infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmuma SIA LDz Infrastruktūra; ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmuma SIA LDz Ritošā sastāva serviss, kā arī apsardzes uzņēmuma SIA LDz Apsardze.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56966496sec.