Starptautiskajos vilcienos ēdināšanu nodrošina SIA AIRO Catering Services Latvija

No šī gada 1. augusta starptautiskajos vilcienos Rīga – Maskava, Rīga – Sanktpēterburga un Rīga – Minska ēdināšanas pakalpojumus nodrošina LSG Sky Chefs meitas uzņēmums SIA "Airo Catering Services Latvija". Uzņēmums apkalpo gan Eiropas dzelzceļa operatorus SNCF, Eurostar, Alleo un Thello, gan arī aviokompānijas Aeroflot, airBaltic, Czech Airlines, Finnair, Lufthansa, Smartlynx un Uzbekistan Airways.

Sniegto pakalpojumu kvalitātes pamatā ir uzņēmuma pieredze un tradīcijas kulinārijā un loģistikā īpašajos aviācijas un vilcienu pasažieru pārvadājumos. Jaunajā restorāna ēdienkartē iekļauts plаšs, reisa laikā svaigi pagatavotu ēdienu klāsts- brokastis, uzkodas, salāti, zupas, otrie ēdieni un deserti, kā arī bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni.


"Mainoties ēdināšanas pakalpojuma sniedzējam, esam spējuši piesaistīt pasaules līmeņa kompāniju, kuru izvēlējušās arī vairākas starptautiskās aviokompānijas. Šis ir veiksmīgs pierādījums SIA "L-Ekspresis" attīstības stratēģijai, nepārtraukti meklējot jaunus izaicinājumus, kā uzlabot apkalpošanas servisa kvalitāti starptautiskajos vilcienos," komentē komercdirektore Ieva Veinberga.

Pasažieriem, kā jaunums, tiek piedāvāta Express Cafe ēdienkarte, kas ļauj iegādāties vieglas uzkodas un dzērienus, nepametot savu vagonu. Šī ēdienkarte piedāvā arī iespēju iegādāties Latvijas suvenīrus, piemēram, A/S "Laima" konfektes, kā arī higiēnas preces, sieviešu un vīriešu parfimēriju un aksesuārus.


"LSG Sky Chefs ir pasaulē lielākais uzņēmums, kas nodrošina pasažieru ēdināšanu un citus pakalpojumus transporta nozarē. Balstoties uz vairāku gadu desmitu pieredzi šajā nozarē, mēs piedāvājam mūsu pakalpojumus arī dzelzceļa transportā, koncentrējoties uz ātrgaitas vilcienu un nakts vilcienu segmentu. Kopš mūsu uzņēmums 2004. gadā sāka apkalpot vilcienus, tas ir kļuvis par vispieprasītāko piegādātāju uzņēmumiem, kas veic pasažieru pārvadājumus vilcienos un saviem pasažieriem vēlas nodrošināt nevainojamas kvalitātes ceļojumus," stāsta SIA "Airo Catering Services Latvija" direktors Andris Baļickis.

Rūpējoties par pasažieru ērtībām, par pirkumiem pasažieri var norēķināties eiro vai rubļos, kā arī tiek piedāvāta līdz šim nebijusi iespēja – norēķināšanās ar maksājumu karti visa brauciena garumā. Jāatzīmē arī fakts, ka mainījusies ne tikai ēdienkarte, bet arī cenu politika restorāna vagonā, tādēļ pasažieriem tiek piedāvātas draudzīgākas cenas.

Par uzņēmumu:

SIA "L-Ekspresis" nodrošina starptautiskos dzelzceļa pasažieru pārvadājumus maršrutos Rīga- Maskava- Rīga, Rīga- Sanktpēterburga- Rīga un Rīga- Minska- Rīga. Uzņēmums ir dibināts 1993.gada 15.novembrī.

Uzņēmuma darbības pamatvirziens ir starptautiskās vilcienu satiksmes ar NVS valstīm nodrošināšana, starptautisko vilcienu biļešu tirdzniecība, bagāžas un kravu pārvadājumi un dažāda veida pasažieru un kravas vagonu remonta pakalpojumu sniegšana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45475912sec.