Karību jūrā aicina uz kruīzu «bez augšiņām»

Meksikas kompanija "the Original Group" paziņojusi, ka plāno sarīkot pirmo Karību jūras kruīzu, kura laikā uz kuģa krūšturi un krekli būs "izvēles iespēja". Šis neskaitīsies nūdistu kruīzs, kādi jau pasaulē pastāv, šis būšot "pieaugušo kruīzs", vēstī paši kruīza organizatori.

Kruīzs gan netiks rīkots uzreiz - tas, visdrīzāk, lai cilvēki varētu laicīgi sagatavoties šāda veida piedzīvojumam - paredzēts, ka piecu dienu kruīzs sāksies 2020.gada 13.februārī. Ja arī latvieši vēlēsies doties šādā atrakcijā, viņiem būs jānokļūst Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Tampā, no kurienes kruīzs uzsāks savu braucienu.

Piecu dienu laikā kuģis piestās Meksikā, kā arī Kaimanu salās.

Kruīza laikā krūšturu neesamība gan nebūs galvenais intereses piesaistes objekts (vismaz tā cer organizatori), jo tiek plānotas tematiskās naktis, ballītes (arī baseina ballītes), kā arī starptautisku DJ uzstāšanās un ne tikai.

"Bez augšiņu" kruīzs notiks uz "Royal Caribbean's Brilliance of the Seas" kuģa, kuram ir 1074 kajītes un apartamenti. Uz kuģa meklējami divi baseini, septiņi restorāni un pat 12 metru augsts klinšu kāpšanas mūris, nemaz nerunājot par SPA saloniem, fitnesa zālēm, kazino un citiem interesantiem piedāvājumiem.

Ja plānojat doties šajā kruīzā, iesakām rezervāciju veikt drīz, jo ir pieejama agrās rezervācijas cena - vismaz par 25% lētāk nekā ierasti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18044209sec.