«Cruiselines Travel Agency» kļūst par oficiālo kruīzu kompānijas «Ponant» partneri un pārstāvi Baltijas valstīs

2019.gada 25. septembrī Cruiselines Travel Agency kļuvusi par oficiālo kruīzu kompānijas Ponant partneri un pārstāvi Baltijas valstīs.

Kruīzs mūsdienās vairs nav tikai ceļojums ar kuģi – tas kļuvis jēgpilns. Un kruīza ceļotājs var ne tikai atpūsties, bet arī doties piedzīvojumos.

Le Ponant projekts sākās 1989. gadā Francijā. Uzņēmuma mitoloģiskā jahta divus gadus vēlāk tika pabeigta Villeneuve-La-Garenne kuģu būvētavās. 1991. gada maijā Le Ponant devās savā pirmajā kruīzā. Tas bija ceļojums, kas izgāja Kristofera Kolumba ceļu. Nosaukums "Ponant" nozīmē "rietumi" latīņu valodā, bet tas arī bija viens no pirmajiem plānotajiem maršrutiem: kruīzs Ponantu salās.

PONANT ir izvēlējās veidot intīmus, maza izmēra kuģus, lai veidotu savu floti. Tā kā tie ir paredzēti ekspedīcijām un viegli manevrējami, šie jaunie kuģi ļauj piedāvāt vairāk un vairāk īpašu maršrutu. Uz kuģa viesi atradīs visu, kas ir PONANT iezīme gandrīz 30 gadus: diskrēta greznība, komforts, serviss.

Tam visam pāri - inovācijas un mūsdienīgas tehnoloģijas.

PONANT EXPLORERS ir unikālas sērijas jahtas, kas paredzētas luksusa ekspedīcijām. Ponant ekspedīcijās ceļotāji dosies kopā ar National Geographic ekspertiem – un nav svarīgi vai tā būs Aļaksa, vai Franču Polinēzija - gids būs eksperts, kas pats ir pārbaudījis un izveidojis unikālu maršrutu.

Zemūdens projektori, kas īpaši izstrādāti PONANT EXPLORERS vajadzībām, ļauj novērot jūras gultni un zemūdens pasauli no "Blue Eye" atpūtas telpas, kā arī no klājiem, balkoniem un neradot risku jūras biosfērai.

Ponant flotē ir 9 laineri, bet līdz 2022. gadam plānots floti paplašināt ar jaunākās paaudzes ekspedīcijām piemērotiem kuģiem.

Ponant kuģos ir 120 kajītes un visas tās ir ar balkoniem.

Ponant flote ir dabai draudzīgākā flote pasaulē, kuģu degviela un izmeši ir samazināti cik vien šodienas tehnoloģijas to vispār spēj. Tiek plānots, ka Ponant savā ikdienā vistuvākajā laikā pilnībā atteiksies no plastmasas izmantošanas.

Plašāka informācija mājas lapā cruiselines.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7273128sec.