«Tallink Grupp» kuģis «Isabelle» dodas uz tehnisko apkopi Somijā, lai pēc divu gadu prombūtnes atgrieztos Rīgā

Tallink Grupp kuģis Isabelle, kas līdz pandēmijas sākumam kursēja maršrutā Rīga – Stokholma 2022. gada 11. februārī, izbrauc no Tallinas un dodas uz Turku kuģu remonta rūpnīcu Naantali, Somijā, lai veiktu regulāro kuģa apkopi. Kuģis atradīsies sausajos dokos laikā no 2022. gada 12. līdz 25. februārim. Pēc apkopes darbu pabeigšanas kuģis dosies uz Rīgas ostu, kur gaidīs uzņēmuma populārā maršruta Rīga – Stokholma atsākšanos 2022. gada aprīlī.

Plānoto apkopes darbu sarakstā ir vairāki tehniskie uzlabojumi un nepieciešamie korpusa zemūdens daļas labošanas darbi, tostarp dzinēja vārpstas blīvju nomaiņa, korpusa vārstu, sūkņu un dzesētāju apkope, stabilizatoru gultņu un blīves nomaiņa, kā arī balasta ūdens attīrīšanas sistēmas (Ballast Water Treatment System) uzstādīšana.

Visi plānotie apkopes darbi un uzlabojumi tiks veikti ar mērķi uzlabot komfortu un ceļošanas pieredzi uzņēmuma klientiem pirms 2022. gada pavasara un vasaras sezonas sākuma.

“Kuģa Isabelle darbība savā ierastajā maršrutā starp Rīgu un Stokholmu tika apturēta 2020. gada martā. Esam priecīgi, ka pēc plānotās kuģa apkopes Somijā, Isabelle beidzot dosies ceļā uz savām mājām Rīgā. Gan kuģis, gan apkalpe ar nepacietību gaida mūsu iecienītā maršruta Rīga – Stokholma atjaunošanu visaktīvākajā jūras ceļojumu laikā – pavasara un vasaras sezonā. Tāpēc jo īpaši ir svarīgi pārliecināties par kuģa gatavību atsākt darbību pēc tik gara pārtraukuma, lai iepriecinātu ceļotājus no Latvijas un Zviedrijas ar iespējami labāko jūras ceļojumu pieredzi,” sacīja Tallink Grupp kuģu pārvaldes vadītājs un kapteinis Tarvi-Karloss Tūliks.

Uzņēmuma kuģis Isabelle, kas no 2020. gada 16. marta pārtrauca darbību uzņēmuma regulārajā maršrutā Rīga – Stokholma, atsāks pasažieru, pasažieru transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu jūras satiksmi starp Latvijas un Zviedrijas galvaspilsētām katru otro dienu un veiks pirmo reisu no Rīgas uz Stokholmu 2022. gada 6. aprīlī.

Jāatzīmē, ka kuģniecības kompānijas pirmais komercreiss no Rīgas uz Stokholmu notika pirms 16 gadiem, 2006. gada 6. aprīlī, kad maršrutā starp Latviju un Zviedriju kursēja kuģis Fantaasia.

Ceļojumu biļetes maršrutā Rīga – Stokholma ar kuģi Isabelle ir iespējams iegādāties jau tagad uzņēmuma mājaslapā www.tallink.lv un www.tallinksilja.se.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40048218sec.