«Tallink» uzsāk darbinieku atlases zibakciju, lai papildinātu kuģu komandas ar jauniem darbiniekiem vasaras sezonā

Tallink Grupp 21. jūnijā sāka darbinieku atlases kampaņu, kas turpināsies līdz jūnija beigām, lai jau no jūlija uz uzņēmuma kuģiem piesaistītu vismaz 50 klientu apkalpošanas speciālistus un 20 pavārus.

Ņemot vērā, ka pēc COVID ierobežojumu atcelšanas un vasaras brīvdienu sezonas sākuma, strauji pieaudzis pasažieru skaits uz uzņēmuma kuģiem, kas kursē starp Igauniju un Somiju, Somiju un Zviedriju, Igauniju un Zviedriju, ievērojami palielinājusies arī nepieciešamība pēc pieredzējušiem darbiniekiem uz kuģiem. Uzņēmums jau veica plašu personāla atlases kampaņu šī gada sākumā februārī un martā, pieņemot darbā simtiem jaunu apkalpes locekļu, taču, sākoties vasaras karstajai sezonai, ir nepieciešams vēl vairāk darbinieku.

"Mūsu tradicionālā vasaras sezona sākās jūnijā, un tā kā šogad nav ceļošanas ierobežojumu, kā tas bija pēdējos gados, vēlme ceļot ir būtiski pieaugusi un visas pazīmes šobrīd liecina, ka vasara būs rosīga ceļojumu nozarē,” sacīja Age Vanajuur,  AS Tallink Grupp darbinieku un klientu vadītāja.

„Mēs meklējam profesionālus klientu apkalpošanas darbiniekus un pavārus, kuri šovasar vēlētos gan strādāt, gan atpūsties vienādā apjomā, un kāpēc gan ne ilgāk par vasaru. Lielākā daļa darbu krastā nepiedāvā strādāt divas nedēļas un divas nedēļas atpūsties, tādējādi ļaujot strādāt pusmēnesi un vienlaikus nopelnīt pilna mēneša algu. Strādājot uz mūsu kuģiem, kur ir maiņu režīms, nozīmē, ka jūs strādājat divas nedēļas un pēc tam jums būs divas nedēļas brīvas. Jūs principā nopelnāt mēneša algu divās nedēļās,” piebilda Vanajuur.

Papildus maiņu grafikam, kas ļauj kuģa apkalpei pusmēnesi atpūsties, lai veiktu citas lietas, Tallink saviem apkalpes locekļiem piedāvā arī naktsmītnes, ēdināšanu un citus uzņēmuma labumus, kā arī neierobežotas iespējas baudīt elpu aizraujošus Baltijas jūras skatus un fantastisku starptautisku komandu.

„Mūsu zibakcija ir īpaši vērsta uz klientu apkalpošanas darbinieku ar iepriekšēju restorāna darba pieredzi un pieredzējušu pavāru pieņemšanu darbā, kuri ir laipni aicināti pēc iespējas ātrāk pievienoties mūsu kuģu komandām. Visi kandidāti, kuriem ir vēlamais pieredzes un prasmju līmenis un kuri pieteikuma anketas iesniegs līdz jūnija beigām, varēs uzsākt darbu pie mums pēc iespējas ātrāk jau jūlijā. Mūsu personāla atlases komandas ir gatavas un gaida jūsu pieteikumus, tāpēc piesakieties jau tagad!“ komentēja Age Vanajuur.

Pieteikumus klientu apkalpošanas un pavāru amatiem sūtīt uz: [email protected] un ļoti gaidīti tiek pieteikumi no Latvijas profesionāļiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63463521sec.