Dream Voyage aicina doties jaunā lainera Regal Princess inaugurācijas braucienā

Tūrisma aģentūra Dream Voyage, kas ir oficiālais Princess Cruises pārstāvis Baltijas tirgū, maijā aicina doties jaunā lainera Regal Princess 5* inaugurācijas braucienā. Ar ko jaunais laineris būs īpašs un kādēļ vērts doties tieši inaugurācijas braucienā, informē Dream Voyage direktore Ilze Zaube Mezīte.

"Inaugurācijas brauciens sākotnēji tika paredzēts 2. jūnijā, tomēr, pateicoties veiksmīgai lainera būvniecībai, brauciena sākums pārcelts uz 20. maiju. Līdz ar to arī cena par došanos lainera pirmajā braucienā ir izdevīgāka. Pilns inaugurācijas brauciens ilgst 14 dienas un 13 naktis, un tā cena ir sākot no 2499 USD vienam cilvēkam kajītē ar balkonu," vēsta Ilze Zaube Mezīte.

Dream Voyage direktore skaidro, ka jaunajam lainerim 83 procenti kajīšu būs ar balkoniem, kas pasažieriem sniegs iespēju baudīt jūras gaisu visu diennakti. Pasažierus pārsteigs arī muzikālais strūklaku šovs uz lainera augšējā klāja, stikla panorāmas tunelis pastaigām virs ūdens, vakaros skanēs mūzika, notiks kapteiņu vakari un tiks celtas šampanieša glāžu piramīdas. Turklāt tas nebūt nav viss! Ilze stāsta, ka Regal Princess atradīsies pats lielākais brīvdabas kinoteātris Princess flotē un pats lielākais baseins visā flotē, kā arī baseins tikai pieaugušajiem.

"Tā kā šis būs inaugurācijas brauciens, kas ir liels notikums kruīzu kompānijas dzīvē, notiks dažādi izklaides pasākumi un šovi, un šāds maršruts tiks izpildīts tikai vienu reizi. Turklāt šogad pasažieriem tiek piedāvāta iespēja baudīt kruīzu pa daļām, kas sniegs iespēju doties kruīzā pat tiem, kuriem ir vien nedēļu garš atvaļinājums," doties kruīzā aicina Ilze Zaube Mezīte. Pirmais segments (sākot no 1299 USD) paredz doties ceļā no 20. līdz 27. maijam un apmeklēt Venēciju, Korfu, Stambulu, Mikēnas un Atēnas, savukārt otrais segments (sākot no 899 USD) notiks no 27. maija līdz 2. jūnijam un dos iespēju apmeklēt Atēnas, Kusadasi, Santorini, Katakolonu, Dubrovniku un Venēciju. Pilns brauciens ietver visas minētās vietas un paredz apmeklēt Venēciju gan ceļojuma sākumā, gan beigās. Ilze norāda, ka vien līdz novembrim kuģiem būs iespēja pietauvoties pašā Venēcijā, kas ir rokas stiepiena attālumā no slavenā Sv. Marka laukuma. Līdz ar to šis inaugurācijas un citi vasaras kruīzi, kam pieturvieta ir Venēcija, būs pēdējā iespēja skaisto pilsētu vērot no varenu laineru augstumiem.

Jaunais laineris būs īsta paradīze Vidusjūrā. Papildus iepriekš minētajam pasažieriem būs pieejama un cenā iekļauta ne tikai dzīvošana izvēlētās kategorijas kajītē, 24 stundu ēdināšana, bet arī izklaides programmas un bērnu klubs, muzikāli priekšnesumi, tai skaitā šovi, dzīvā mūzika, diskotēkas un teātri, kā arī baseini, trenažieru zāle, sauna un džakuzi.

Vairāk informācijas par šo un citiem kruīziem ir iespēja saņemt Dream Voyage birojā (Rīga, Tērbatas iela 34), bet kruīzu piedāvājumus skatiet interneta vietnē www.princesscruise.eu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15591311sec.