LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas [1]

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Ieva Ozola ir pārliecināta, ka kādreiz izdosies ilgāk padzīvot vienā no savām sapņu valstīm Francijā, bet tikmēr viņas vadībā aug un attīstās četru zvaigžņu Superior kategorijas viesnīca Bellevue Park Hotel Riga. Tā lepojas ar vienu no lieliskākajiem panorāmas skatiem uz Rīgu, un šo viesnīcu iecienījuši ne tikai individuālie ceļotāji, bet arī konferenču organizatori, sporta komandas un citu lielu pasākumu dalībnieki. Pēdējo gadu laikā „Bellevue Park Hotel Riga” ir īpaši pārveidota un uzlabota, lai viesnīca apmierinātu pat pašas augstākās darījumu un atpūtas ceļotāju prasības.


BalticTravelnews.com: Kas Rīgā šogad ir bijis tāds, ko Jūs vēlētos palielīt?

Ieva Ozola: Ne tikai par šiem pirmajiem deviņiem mēnešiem jāuzsaka LIVE RIGA aktivitātes. Mūsu viesi no Francijas, Vācijas un citām valstīm saka, ka atbraukuši, jo masu medijos regulāri parādās informācija par Rīgu. Ikdienā mums varbūt no malas nav tik labi redzamas, LIVE RIGA nepārtrauktās aktivitātes, bet skaidrs, ka tiek pamanāmi strādāts, un ir pozitīvs rezultāts. Mūsu viesi piemin tieši LIVE RIGA, kas nozīmē šis ir veiksmīgs vārdu salikums,ko viegli iegaumēt. Par to, ka ir tik liels viesu skaits, jāsaka paldies arī airBaltic, kas Latviju savieno ar tik daudzām citu valstu lidostām.

BalticTravelnews.com: Pēc kā viesi izvēlas, kurā viesnīcā Rīgā palikt?

Ieva Ozola: Galvenokārt pēc atsauksmēm. Kad es 2001. gada sākumā sāku strādāt šajā viesnīcā, tad vēl nebija ne tik plaši izplatīts internets, ne tik daudz vietņu internetā, kur šādas atsauksmes rakstīt un lasīt. Protams, arī viesu Rīgā tad nebija tik daudz, un viesnīcu bija maz. Viss ir kardināli mainījies.

BalticTravelnews.com: Kuri Rīgā ir tūristus pievelkošie punkti?

Ieva Ozola: Viennozīmīgi tā ir drošība! Biznesa klientiem nav tik lielas izvēles iespējas, bet ceļotājiem ir svarīgi, ka šeit var bez bailēm iziet uz ielas, iejukt pūlī. Kad mēs ar kolēģēm un mūsu bērniem apmeklējām Ziemassvētku tirdziņu Berlīnē, kurā brīvi pastaigājāmies, nebija nekādu baiļu sajūtu, jo mūsos tā nemājo, bet pēc dažām dienām, saņemot šokējošo ziņu par apzinātu kravas automašīnas iebraukšanu tajā, sapratām – negribas vairs uz šo tirdziņu braukt...

Otrs faktors ir šejieniešu svešvalodu prasmes. Palasu atsauksmes par mūsu viesnīcu, kur jebkuras nacionalitātes pārstāvji atzīmē, ka Rīgā nepastāv sazināšanās problēmas. Tas nozīmē, ka mēs runājam un, pat ja nerunājam, protam saprasties vairākās valodās. Jaunajai paaudzei grūtāk ir ar krievu valodu. Jāsaprot, ka krievu valoda ir jāmācās.

Cik sanāk parunāt ar viesiem, palasīt atsauksmes, viņi saka, ka ir apceļojuši lielu daļu no pasaules pilsētām un, ka Rīga ir ļoti skaista un tīra pilsēta. Viņiem patīk šejienes atmosfēra, iespēja garšīgi paēst. Gandrīz jebkurā restorānā ēdiens tiek pasniegts estētiski noformēts - kā mākslas darbs. Ārzemniekiem svarīga ir laba rīta kafija un bagātīgas izvēles brokastis. Ēdināšana Latvijā ir ļoti augstā līmenī. Ja jāvērtē cenas restorānos, tad mūsu restorāni nesaņem tik daudz piecas zvaigznītes. Pēc maniem vērojumiem, piemēram, Berlīnē var paēst lētāk.

BalticTravelnews.com: Cik lieli tūristu magnēti ir Rīgā notiekošie pasākumi?

Ieva Ozola: Ja pat cilvēki neizvēlas apmeklēt konkrētos pasākumus, bet tie tiek ārzemēs reklamēti, tad viņi tādējādi uzzina par Rīgu un izvēlas atbraukt. Mūsu viesi, kuri lūdza sagādāt biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem, patiešām bija sajūsmā. Tas esot kaut kas nedzirdēts un neredzēts. Ikdienā sekojam pasākumu kalendāram, lai zinātu piedāvājumu.

BalticTravelnews.com: Bellevue Park Hotel Riga ir viena no tām viesnīcām, kura aktīvi sadarbojas ar dažādu pasākumu, sacensību organizatoriem, izmitinot to dalībniekus. Piemēram, Jūs regulāri izvēlas starptautiskā mūsdienu deju čempionāta "Dance of Europe Latvia” organizatori no mūsdienu deju skolas “Dance of street”, arī nesen notikušā vērienīgā Eiropas jauniešu čempionāta šahā daudzi dalībnieki dzīvoja pie Jums. Kāda ir Jūsu prakse, lai šādi veidotu viesnīcas noslodzi?

Ieva Ozola: Piemēram, ar mūsdienu deju skolu “Dance of street” sadarbojamies jau ļoti ilgi. Vienā gadā organizatori izvēlējās citu viesnīcu, bet pēc tam atgriezās pie mums, jo dalībnieki ir pieraduši pie konkrētiem dzīves apstākļiem, konkrētas viesnīcas lokācijas vietas. Sporta komandu vadītāji ir priecīgi, ka neatrodamies pašā centrā, sportisti tik viegli neizklīst. Priecājamies, ka varam strādāt ar lielajām grupām, bet savā ziņā tas ir arī risks. No vienas puses noteikts rezervāciju skaits ir veikts gadu uz priekšu, bet no otras puses – pasākums var, piemēram, tikt atcelts.

ieva ozolaFoto: Visas viesnīca «Bellevue Park Hotel Riga» Meitenes kopā uz Branču restorānā Koya

BalticTravelnews.com: Kādi vēl Rīgā būtu vajadzīgi magnēti, lai piesaistītu vairāk tūristu?

Ieva Ozola: Rīga ir tieši tik maza, ka jebkurš jauns objekts dotu pienesumu ikvienam, arī mums, pat, ja tas neatrastos Pārdaugavā vai tās tuvumā. Varbūt es dzīvoju ilūziju pasaulē, bet man nav pašreiz ideju, kas tieši vēl Rīgai būtu nepieciešams... Protams, ka būtu jauki, ja uzbūvētu jaunu koncertzāli, rīkotu vēl vairāk augsta līmeņa sporta sacensības, jo lielie pasākumi piesaista gan sportistus, gan līdzbraucējus. Ja ir liels pasākums, tad ir darbs vairākām viesnīcām, jo kapacitāte katrai atsevišķi nav tik liela.

Ja runā par ieteikumiem, man drīzāk ir otrādi – es ceļojumā piedomāju, ka būtu labi, ja viņiem būtu tas un tas, kas ir Rīgā.

BalticTravelnews.com: Kādas, Jūsuprāt, ir Tallinas, Viļņas priekšrocības tūrismā?

Ieva Ozola: Drīzāk no saviem viesiem dzirdu, ka Tallina ir ļoti, ļoti maza – vēl mazāka par Rīgu. Ja viesi ir no tālajām zemēm, tad viņi apceļo visas trīs Baltijas valstis viena ceļojuma laikā. Esmu dzirdējusi atsauksmes, ka Lietuvā ārzemju viesiem valodu barjeras dēļ neveidojas tik brīva komunikācija. Es to varu saprast, jo sarunas ar viesiem ir būtiskas, daudziem patīk papļāpāt.

BalticTravelnews.com: Kā vērtējat situāciju, ka Rīgā atver tik daudz jaunas viesnīcas?

Ieva Ozola: Man patīk labdabīga konkurence, esmu sajūsmā un vienmēr par izvēli! Turklāt nav iespējams iesīkstēt. Rit nepārtraukti uzlabojumi, lepojamies ar 11. stāva restorāna pārveidi un šovasar atklājām jumta terasi, lai viesi varētu baudīt citādu skatu uz Rīgu.

BalticTravelnews.com: Rīgas viesi aizvien sūdzas, ka brauciens no lidostas uz viesnīcu izmaksā pārāk dārgi. Kā Jūs risināt jautājumu, lai viesi netiktu apkrāpti?

Ieva Ozola: Mums ir sadarbība ar “Baltic Taxi”, tādēļ šī jautājuma risināšana pagaidām nepastāv. Arī paši sagaidām savus viesus lidostā.

BalticTravelnews.com: Pie viesnīcas ir arī SIXT velosipēdu nomas punkts. Vai tas sniedz Jums pievienoto vērtību, vai daudzi izmanto?

Ieva Ozola: Jā, viesi labprāt ar velosipēdu dodas uz centru un atpakaļ, vai tikai vienā virzienā vai vizinās mūsu viesnīcai blakus esošajā parkā. Tā ir SIXT velosipēdu nomas priekšrocība, ka to var novietot jebkurā punktā. Pēc maniem vērojumiem tos vairāk izmanto aktīvie cilvēki gados.

BalticTravelnews.com: Tepat blakus ir autobusa, tramvaja pietura. Vai viesi brauc arī ar sabiedrisko transportu?

Ieva Ozola: Protams! Iekāpt pirmajā tramvajā, kas pienāk un pēc dažām pieturām jau izkāpt Vecrīgā, tas ir ērti un ātri, un to apliecina arī viesi. Ja, piemēram, ap pulksten 18.00 izvēlas taksometru, tāpat jāsēž sastrēgumā kopā ar visiem.

Lielā pieprasījuma un viesu ērtības dēļ, mēs recepcijā pārdodam e-talonus.

BalticTravelnews.com: Kā Jūsu biznesu ietekmēs Rail Baltica dzelzceļa trases atklāšana Latvijas daļā?

Ieva Ozola: Brīnišķīgi! Noteikti paši pirmie izmantosim šo dzelzceļa līniju! Bet, ja nopietni, tas tiešām pavērs jaunas iespējas ceļotājiem, īpaši tiem, kuri baidās lidot. Dzelzceļa līnijas izbūve mūs fiziski neietekmēs.

ieva ozola2

Foto: Viesnīcas izcilākā komanda ar pārsteiguma ballīti sveic savu vadītāju dzimšanas dienā!

BalticTravelnews.com: Pastāstiet vairāk par viesnīcas Bellevue Park Hotel Riga vēsturi!

Ieva Ozola: Viesnīcu uzcēla 1972. gadā, un līdz pat Latvijas neatkarības atjaunošanai tā strādāja zem nosaukuma “Tūrists”. Pirmo reizi šeit nokļuvu, kad biju pieaicināta par tulku un tās bija jau viesnīcas (ne manas!) pēdējās darba dienas.

Viesnīca atsāka savu darbību 2000. gada 17. maijā un pirmais viesis bija no Itālijas. Līdz 2015. gada 1. janvārim viesnīca bija iekļauta vācu viesnīcu ķēdē “Maritim” un strādāja ar nosaukumu “Maritim Park Hotel Riga”. Sākotnēji bija menedžmenta līgums, vēlāk franšīze. Kad vajadzēja parakstīt jaunu līgumu, “Maritim” nosacījums bija vēl nākamie desmit gadi, bez iespējas izstāties no ķēdes ātrāk. Šādi nosacījumi mūs neapmierināja. Ap to laiku parādījās vēl vairāki viesnīcu operatori, kuri gribētu, lai strādājam ar viņu vārdu, piemēram, arī starptautiskais zīmols Accor Hotels. Tomēr nepiekritām aicinājumam, jo viņu vēlme bija atvērt vairākas viesnīcas Rīgā. Un šodien tā tas arī ir.

Starptautiskās viesnīcu ķēdes saprata, ka Rīga attīstās – šis ir jaunais galamērķis. Izvēlējāmies, ka būsim paši sev saimnieki. Ilgi domājām nosaukumu un palikām pie Bellevue Park Hotel Riga, kā toreiz saucās viens no mūsu restorāniem. Turklāt viesnīcas īpašnieks jau darbības pirmsākumā vēlējās šādi nosaukt viesnīcu.

BalticTravelnews.com: Kā veidojas viesnīcas pakalpojumu cenas?

Ieva Ozola: Viesnīcas numura cena veidojas no pašizmaksas, pieprasījuma un cenas vietējā tirgū. Galvenais rādītājs ir citas viesnīcas, atveram Booking.com un redzam, kāds ir piedāvājums Rīgā. Cena dienā var mainīties vairākkārt. Savukārt tūroperatori cīnās par katru centu. Manuprāt, Latvijā cenu ziņā mēs esam pat pārāk pretimnākoši. Lielāko skaitu no mūsu numuriem pārdod Booking.com.

BalticTravelnews.com: Ar ko vēl piesaistāt viesus?

Ieva Ozola: Mums ir 8 konferenču zāles, turklāt visas ir ar logiem un dabīgo dienasgaismu. Ir būtiski, ka piedāvājam bezmaksas autostāvvietu. Banketi notiek arī vasarā, bet konferences ir tieši nesezonas produkts. Vienā no pasākumiem piedalījās pat 1200 cilvēku, tas notika vairākās zālēs vienlaikus. Varētu uzņemt vēl vairāk. Arī šeit pozitīvi, ka konferenču apmeklētāji neizklīst, jo viesnīca atrodas autonomā vietā.

Gadu gaitā esam izveidojuši labu sadarbību ar Sporta Federācijām, esam izstrādājuši speciālu ēdienkarti sportistiem.

BalticTravelnews.com: Kāds ir viesnīcas Bellevue Park Hotel Riga restorānu piedāvājums?

Ieva Ozola: Mums ir ļoti labi restorāni, kurus apmeklē ne tikai ārzemju viesi, arī Latvijas iedzīvotāji ir laipni gaidīti. Park Restorāns atrodas viesnīcas pirmajā stāvā un Panorāmas restorāns Le Sommet – 11. stāvā. Patiess prieks, ka novērtē mūsu gatavoto ēdienu, apkalpošanu un, protams, skaisto un citādo skatu uz Rīgu.

BalticTravelnews.com: Kādēļ augšstāva restorāns strādā tikai vakarā?

Ieva Ozola: Vienpadsmitā stāva restorāns “Le Sommet” ar terasi un lielisko panorāmas skatu uz Rīgu ir vieta, kur izbaudīt elegantas un romantiskas vakariņas. Restorāna gaumīgi mājīgais dizains kopā ar maigo apgaismojumu un kluso mūziku vakara stundās rada ērtu un relaksējošu vidi. Zināmā mērā to nosaka arī tas, ka ārzemju viesi pa dienu dodas ekskursijās un atgriežas vakarā. Konferenču dalībnieki visu dienu strādā un pusdieno lejā esošajā Park restorānā. Tomēr nav teikts, ka šāda kārtība būs vienmēr. Mūsu rokās un viesu vēlmēs ir iespēja to mainīt.

BalticTravelnews.com: Kas vēl darbojas viesnīcā?

Ieva Ozola: Ar prieku esam izīrējuši telpas masāžas speciālistiem un skaistumkopšanas salonam Look . Uzskatu, ka katram jānodarbojas ar to, ko viņš pieprot. Mūsu viesiem viesnīcas Spa zonā ir pieejama Tvaika pirts, sauna un džakuzi, bet trenažieru telpa ir atvērta diennakti.

BalticTravelnews.com: Viesnīcās numuri kļūst aizvien askētiskāki. Kādi tie ir viesnīcā Bellevue Park Hotel Riga?

Ieva Ozola: Mēs arī ejam līdzi laikam. Sniedzam viesiem izvēles iespēju – ja ir vēlme pēc iespējas izvairīties no alerģiskiem priekšmetiem, tad spējam piedāvāt numuriņu bez dekoratīviem spilveniem un mīkstā grīdas seguma. Atceramies, ka kādreiz viesnīcās gulta nebija iedomājama bez milzīga pārklāja, tad šobrīd tie ir šauri pārsegi. Savukārt, kad pamanījām, ka viesi vēlas numurā uzvārīt tēju un kafiju, iegādājāmies elektriskās tējkannas. Svarīgi, ka ne jau mans redzējums un vēlmes ir pirmajā vietā, bet gan viesu!

BalticTravelnews.com: Vai līdzīgi mainās arī ēdienkarte?

Ieva Ozola: Jā, tieši tāpat mums jāspēj sniegt atbilstošu piedāvājumu alerģiskiem cilvēkiem, veģetāriešiem vai vegāniem ēdināšanas jomā. Piemēram, tūristu grupa, kas pasūta pusdienas viesnīcā, šodien jau interesējas par iespēju piemērot porcijas, piemēram, vegāniem.

BalticTravelnews.com: Kādi ir Bellevue Park Hotel Riga nākamo 10 gadu plāni?

Ieva Ozola: Protams, ka domājam uz priekšu, un domas mainās tieši proporcionāli izmaiņām nozares tirgū. Vienubrīd izskatījās, ka nepieciešamas vairāk konferenču zāles, pēc laika šķita, ka tomēr numuru viesiem ir par maz. Vēl kādā brīdī domājām, ka nevar iztikt bez baseina. Skatīsimies un sekosim līdzi pieprasījumam! Protams, jārēķina, cik ilgā laikā katra no investīcijām atpelnīsies.

Turklāt mūsu nākotnes plāni lielā mērā atkarīgi no pašvaldības plāniem un darbībām, kā, piemēram, mums blakus uzlabot Aleksandra Grīna bulvāri. Pašreiz tam ir tikai skaists nosaukums. Iespējams, būsim atkarīgi no remontdarbiem, tādēļ ar saviem plāniem un iecerēm par to realizāciju nogaidām.

BalticTravelnews.com: Vai Jūs apzināti nokļuvāt tūrisma nozarē?

Ieva Ozola: Esmu augusi Rīgā, mācījusies Franču licejā. Tas bija tikai pašsaprotami, ka jāstudē Latvijas Univeristātē, Svešvalodu fakultātē. Tie bija pavisam citi laiki un cits studiju piedāvājums. Kad izlēmu izmēģināt arī jaunatvērto studiju programmu Socioloģijā, paralēli strādāju par asistenti uzņēmumā “Mūsa motors”.

1998. gadā nāca piedāvājums apgūt franču valodu Tulūzas universitātē, Francijā. Mācījos kursā ārzemniekiem, un, iegūstot franču valodas pasniedzēja dzimtajā zemē sertifikātu, braucu atpakaļ uz Latviju. Man tik ļoti gribējās mājās, ka nevaru to izstāstīt. Tā es sapratu, ka nespēju dzīvot nekur citur. Rakstīju uz mājām garas vēstules, būtu interesanti tās šodien pārlasīt. Tur viss bija citādi. Vietējie paradumi un dzīvesstils nebeidza mani pārsteigt.

Atgriežoties, sāku strādāt kompānijā, kas bija partneris šīs viesnīcas uzņēmumam un mani aicināja vadīt tūrisma aģentūru. Es Latvijas Universitātē biju uzsākusi studijas Juridiskajā fakultātē. Darba devējs, sapratis, ka sešus gadus katru vakaru došos prom, nolika mani izvēles priekšā. Mums pilnībā atšķīrās dienas ritms, un es devu priekšroku studijām. Ļoti drīz no viesnīcas piezvanīja un aicināja pievienoties Mārketinga un pārdošanas nodaļai. Savu nākotni ar viesmīlības sfēru nesaistīju. Kad atbraucu uz pārrunām, nodaļas vadītāja man izrādīja visu šo viesnīcu, un es nodomāju, cik ļoti man žēl, ka cilvēks velta tik daudz laika un pūļu, ja es nekad šeit nestrādāšu... kopš tā brīža ir pagājuši 18 gadi. Mans pirmais ieņemamais amats bija Mārketinga un pārdošanas nodaļas asistente, vēlāk juriste, personāla daļas vadītāja, direktora vietniece un nu jau septiņus gadus esmu viesnīcas direktore.

BalticTravelnews.com: Kāpēc Jums patīk darbs viesnīcā?

Ieva Ozola: Man ārkārtīgi patīk mani kolēģi. Kolektīva menedžmentā mums tikpat kā nav bijusi kadru mainība. Uzskatu, ka viņi visi ir tik ļoti īpaši cilvēki. Esmu laimīga nākt uz darbu ar prieku un satikt savus cilvēkus. Šajā dievīgajā darba vietā rutīna nav iespējama! Man uz galda ir nolikts plānotājs, kurā ir saraksts ar darāmo, kas dienas laikā mainās vairākkārt. Darba ritmu regulē viesnīcas notikumi, nevis es personīgi.

BalticTravelnews.com: Kas vajadzīgs, lai būtu labs vadītājs?

Ieva Ozola: Jāpieņem darbā cilvēki, kuri par pašu ir gudrāki, labāki un skaistāki! Esmu par to viennozīmīgi pārliecināta, un tas darbojas lieliski. Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs. Es saprotu, ka katru mēnesi simts darbinieki jānodrošina ar algu, tāpēc jau visiem mērķiem pamatā ir aprēķini un skaitļi, lai, kurus iegūtu, mums ir jāsasniedz noteikts viesnīcas noslogojums, apgrozījums un jāsamazina pakalpojumu pašizmaksa, utt. Paralēli jāspēj uzkrāt līdzekļi, lai veiktu nemitīgus uzlabojumus.

ieva ozola3

BalticTravelnews.com: Kā Jūs atpūšaties brīvajā laikā?

Ieva Ozola: Skrienu. Man patīk noskriet 10 kilometrus aptuveni 55 minūtēs, tad nesit elpu ciet un nesāk durt sānos. Ir vairākas, manis izvēlētas skriešanas vietas – seši lielie apļi Uzvaras parkā, Vecāķu pludmalē gar jūru un skolas stadionā. Tie ir jau izmērīti maršruti, jo skrienot nav vēlēšanās skaitīt soļus vai turēt rokās mobilo tālruni. Skriešana man ir interesanta kopš skolas laikiem, kad arī 5 BJSS sporta skolā spēlēju basketbolu.

Sporta zālē esmu sajūsmā par iespēju cilāt hanteles.

BalticTravelnews.com: Kurš ir tāds hobijs, par kuru domājat: “Pienāks laiks, tad jau ...”

Ieva Ozola: ...lasīšu grāmatas par mākslas vēsturi. Saprotu, ka nupat jau būšu nopirkusi pārāk daudz grāmatas par šo tēmu, lai šis laiks atļautos nekad nepienākt...

BalticTravelnews.com: Cik liela nozīme Jūsu dzīvē ir ceļojumiem?

Ieva Ozola: Tieši darba dēļ man sanāk ļoti daudz ceļot. Vēl jo vairāk priecājos par katru iespēju ar savām kolēģēm aizbraukt kopā ar bērniem, lai var kur tas arī nebūtu. Man svarīgākais ir lieliska kompānija, nevis vieta. Nekad dzīvē es neesmu bijusi Turcijā, un tieši rītdien mēs kopā turp arī dosimies.

BalticTravelnews.com: Ja Jums vajadzētu vienu gadu nodzīvot citā valstī, kura tā būtu?

Ieva Ozola: Itālija. Ar ļoti merkantilu nolūku – lai apgūtu šo skanīgo valodu. Mācījos pie privātskolotāja un sapratu, valodai ir nepieciešams pielietojums, zināšanas zūd, ja valoda netiek izmantota. Izvēlētos arī Franciju, ar ne mazāk merkantilu nolūku, lai franču valodu apgūtu mans dēls. Viņam ir 10 gadu un pērn apmeklēja nodarbības Rīgas Franču institūtā. Pēc vasaras brīvlaika dēls man saka, ka sāk aizmirst iemācīto. Viņam varu vienīgi piekrist, ir jābūt tai vidē, lai valoda neaizmirstos.

Vēl trešā vieta? Kādu valodu vēl es gribētu iemācīties ...? Gribētu padzīvot Āfrikā. Šogad tur biju divas reizes, varētu aizbraukt vēl. Zanzibāra ir ļoti interesanta no viesnīcu biznesa puses raugoties, tūristu piesaistes ziņā es dotu pirmo vietu – nekuriene bez apskates objektiem un kultūras dzīves aizraujošu piedāvājumu iespējām, viesnīcu pakalpojumu cenas nesamerīgi augstas, izklaides iespējas minimālas, bet eiropieši mēro šo ārkārtīgi garo ceļu un dodas turp masveidā. Vēlētos veikt socioloģisko aptauju, lai uzzinātu, tieši kas ir tas noslēpums, kas pievilina? Arī ITB tūrisma izstādē Vācijā, Tanzānija un Zanzibāra kā galamērķi tika ļoti plaši reklamēti. Es labprāt papētītu tur notiekošo viesmīlības jomā sīkāk.

BalticTravelnews.com: Kur Jums patīk Latvijā atpūsties?

Ieva Ozola: Es visu tur esmu redzējusi, bet katru rudeni gribas aizbraukt uz Siguldu atkal un atkal, gluži tāpat kā ziemas laikā atrasties pie jūras. Šī šarma radītais gandarījums manī neiztrūkstoši mitinās.

BalticTravelnews.com: Latvijā ir tik daudz Ievas Ozolas! Kādas situācijas sagādā vārdamāsas?

Ieva Ozola: Pirms došanās dekrēta atvaļinājumā, manā elektroniskajā pastā savu CV atsūtīja Ieva Ozola. Neticēju savām acīm. Un uzreiz piezvanīju, uzaicināju darbā, strādājām kopā laikā, kad atgriezos atpakaļ viesnīcā. Ikkreiz, kad mēs devāmies uz tūrisma izstādēm, airBaltic mūs lūdza abām reizē ierasties pie reģistrācijas letes. Vajadzēja pierādīt, ka esam divas dažādas Ievas Ozolas. Kopš tās reizes ir vēl viens jautājums, kas mani nomoka – vai tiešām vienai personai netiek dota iespēja iegādāties divas aviobiļetes airBaltic reisos, kaut vai sava komforta un ērtības dēļ?


Uzziņa

Četru zvaigžņu Superior kategorijas viesnīca "Bellevue Park Hotel Riga" piedāvā 222 dažādu kategoriju viesnīcas numuriņus, plašu papildu piedāvājumu klāstu, 8 konferenču zāles, ar iespēju organizēt kongresus, seminārus, biznesa tikšanās, banketus un svinības.


11. stāva restorāns “Le Sommet” ar lielisko panorāmas skatu uz Rīgu un jumta terasi, ir vieta, kur izbaudīt elegantas un romantiskas vakariņas.


Park restorāns atrodas viesnīcas pirmajā stāvā, kur viesnīcas viesi agrajās rīta stundās var baudīt gardas brokastis, dienas vidū pusdienot un vakarā vakariņot.

Viesnīcā darbojas Lobby bārs un Lime Lounge, kas atrodas viesnīcas Bellevue Park Hotel Riga vestibilā – piemērots īsām biznesa sarunām vai atpūtai no ikdienas darbiem.

Viesnīcas Masāžas studijā Sanum SPA tiek piedāvāta klasiskā masāža, aromterapija, masāža stresa mazināšanai, un viesnīcas Spa zonā ir pieejama sauna, tvaika pirts un džakuzi.


Fitnesa telpa viesnīcas viesiem ir atvērta diennakti.


Skaistumkopšanas procedūras ir veicamas salonā Look.


Viena no galvenajām „Bellevue Park Hotel Riga” priekšrocībām ir ērtā atrašanās vieta – gājiena attālumā no Vecrīgas cauri gleznainajam Uzvaras parkam.


Viesi novērtē ērto pieeju lidostai „Rīga” (ar iespēju pasūtīt speciālu transportu) un pilsētas centram. Ērta tramvaju satiksme.


Viesnīca piedāvā plašu bezmaksas autostāvvietu gan tūristu grupām, kas ierodas autobusos, gan arī individuālajiem viesiem, kuri ceļo automašīnās.


Publiskās telpas un numurs viesnīcā ir pielāgoti viesiem ratiņkrēslos.


Mājdzīvnieki viesnīcā ir atļauti (ierobežojumi var tikt piemēroti) par atsevišķu samaksu. Saimnieks uzņemas pilnu atbildību par dzīvnieku.


EKSPRESS JAUTĀJUMI & ATBILDES

Esmu dzimis un izaudzis...

Rīgā, Latvijā, gluži tāpat kā mani vecāki!

Mans zelta likums ir...

Lai ko tu darītu - tas jādara ar prieku!

Viena no manām jaunākajām atziņām ir...

Ka vienīgais, kas mani nekad nebeigs pārsteigt, ir cilvēciskais faktors!

Mans iecienītākais restorāns ( - ni)...

Le Sommet - absolūtas pilnības radīts, tur nu neko nevar man padarīt ...

Sevi iepriecinu ar...

Vienīgais jautājums, uz kuru atbildot, būtu jāpievieno milzu SARAKSTS!

Kad kļūšu pietiekami drosmīgs, es...

Noskaidrošu - vai ir dzīvība uz Marsa !

Latvijas simtgadei par godu es izveidotu slavas galeriju, kurā ievietotu 5 šādas personības -

Jānis Čakste, Gustavs Zemgals, Alberts Kviesis, Kārlis Ulmanis, Vaira Vīķe Freiberga

Ja man būtu iespēja, es stundu sarunātos ar...

savu Mammu!

Ja es zīmētu komiksu, tas būtu par...

MANI!

Es iedvesmojos no...

...skaistumkopšanas procedūrām - visām!!!

Ticu, ka man izdosies doties ceļojumā uz...

 Marsu

Mana ideālā diena...

katra, kurā es pamostos!

Mans novēlējums Baltictravelnews.com...

Nemainīgi palikt savā vietā, esot vienam no lasītākajiem medijiem Latvijā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ivars 12/19/2018 12:56 interesanti www.travelnews.lv

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62311482sec.