Intervija ar tūroperatora «Coral Travel Latvia» vadītāju Sabinu Saikovskaju

Travelnews.lv intervija ar starptautiska tūroperatora «Coral Travel Latvia» vadītāju Sabinu Saikovskaju, kura 2021.gada rudenī pārņēma uzņēmuma vadību Latvijā. Tūroperators «Coral Travel Latvia» pārstāv mātes uzņēmumu «Coral Travel», kas savukārt pieder Turcijas uzņēmumu grupai «OTI Holding». Tā pārvalda «OTIUM» viesnīcu tīklu Turcijā, Ēģiptē un Tunisijā, 5 zvaigžņu viesnīcas «Seven Seas Hotels» un augsta apkalpošanas līmeņa 5 zvaigžņu viesnīcu «Xanadu Resort Hotel» Turcijā. Uzņēmumam pieder arī lidsabiedrība «Royal Flight», kas pārvadā tūristus uz dažādiem brīvdienu galamērķiem.

Travelnews.lv: Pirms pāris mēnešiem tūroperatoram «Coral Travel Latvia» ir notikusi vadības maiņa. Lūdzu pastāstiet par sevi un par saviem plāniem Latvijā?

Sabina Saikovskaja: Pirmkārt, es vēlos atzīmēt, ka jūtos pagodināta uzsākt darbu Latvijā, lai kopā ar lielisku komandu sasniegtu lielus mērķus.

Esmu beigusi vienu no pirmajām Lietuvas privātajām biznesa vadības skolām un man ir vairāk kā 20 gadu pieredze dažādās biznesa sfērās. Šo gadu laikā esmu ieguvusi vērtīgu pieredzi darbinieku apmācībā, procesu vadībā, iekšējā auditā, kā arī biznesa uzsākšanā un jaunu tirgu iekarošanā Austrumeiropā. Tostarp, man ir 5 gadu pieredze tūrismā – tieši par Turciju un Ēģipti. Ticu, ka manas zināšanas un pieredze ļaus «Coral Travel Latvia» izaugt par spēcīgu spēlētāju Latvijas tirgū.

Travelnews.lv: Kā Jūs, no «Coral Travel Latvia» pozīcijām, raksturotu 2021.gadu?

Sabina Saikovskaja: 2021. gads bija dinamisks, izaicinājumiem un atklājumiem bagāts. Mums tas ir bijis ļoti labs - uzsākot darbību Baltijas valstīs, esam veiksmīgi nokomplektējuši pieredzējušas un kompetentas komandas vienlaikus 3 valstīs. Lepojamies, ka esam atraduši mērķtiecīgus profesionāļus, ar ko kopā veiksmīgi noslēdzām pirmo vasaras sezonu un uzsākām ziemas sezonu, nodrošinot visaugstākā līmeņa servisu saviem klientiem un partneriem.

Travelnews.lv: Kādas prognozes ir par 2022.gadu?

Sabina Saikovskaja: Priecājamies vērot, ka tūrisma nozare atgūstas un cilvēki pielāgojas jauniem ceļošanas noteikumiem. Droša ceļošana, vakcinācija un veselības pārbaudes nu jau ir mūsu ikdiena. Arī tūrisma nozare pielāgojas jaunajai pasaulei, aviokompānijas un viesnīcas veic nepieciešamos darbus, lai nodrošinātu drošu ceļošanu. Mēs, kā tūroperators, piedāvājam īpašus nosacījumus un drošības garantijas saistībā ar Covid risku. Tas viss ļauj cilvēkiem plānot savas brīvdienas un būt drošiem, ka nepieciešamības gadījumā, viņiem būs iespēja mainīt savus plānus. 2022.gadu esam sagaidījuši ar optimismu un ambicioziem plāniem. Viens no mūsu galvenajiem uzdevumiem ir nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus un sniegt neaizmirstamu ceļošanas pieredzi klientiem.

Travelnews.lv: Kā Jūs raksturotu Latvijas un Lietuvas ceļotāju? Vai esam līdzīgi vai tomēr atšķirīgi?

Sabina Saikovskaja: Mana pieredze uzņēmējdarbībā dažādu valstu tirgos liecina, ka katra valsts ir atšķirīga un unikāla. Neskatoties uz to, ka esam kaimiņi, mums ir dažādi ceļošanas paradumi un kultūrizcelsme, kas ietekmē mūsu izvēles, vajadzības un vēlmes. Latvijas tirgus ir konservatīvāks, ar stabilu un uzticamu vērtību skalu. Latvijas ceļotāja uzticība ir jāiegūst. To izdarot, mēs iegūstam patiesi lojālu klientu. Ņemot vērā šo faktu, esam ļoti priecīgi, ka vasaras sezonā vairāk kā 5800 ceļotāju ir izvēlējušies tieši mūs un uzticējuši mums savu ceļojumu organizēšanu.

Travelnews.lv: Ko jaunu un interesantu tūroperators piedāvās ceļotājiem 2022.gadā?

Sabina Saikovskaja: Mēs turpināsim savu darbību, balstoties uz uzticama un augstas kvalitātes partnera un pakalpojuma sniedzēja stratēģiju. Reaģējam uz tirgus pieprasījumu un paplašinām galamērķu sortimentu lēnā, bet drošā un pārliecinošā veidā. Priecājamies, ka jau esam uzsākuši vasaras sezonas ceļojumu pārdošanu un arī šogad turpināsim sniegt saviem klientiem augstākās kvalitātes ceļojumu pieredzi, sākot jau ar iekāpšanu «Turkish Airlines» aviokompānijas lidmašīnā, līdz brīvdienu baudīšanai novērtētās viesnīcās, no kurām daļa nav atrodama neviena cita tūroperatora piedāvājumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78449321sec.